2777
2789

سلام دوستان.یه سوال دارم ،هر کی قرص اعصاب می خوره ،باید تا آخر عمر مصرفش کنه یا دوره ایه ؟ 

یعنی ممکنه اون موردی که باعث شده قرص بخورن درمان بشه و دکتر قرصو قطع کنه  یا  مثل قرص فشار و ایناس که آدم باید تا روز آخرش بخوره

ممنون میشم جواب بدید

روزی که تو آمدی به دنیا عریان_ جمعی به تو خندان و تو بودی گریان_ کاری بکن ای دوست به وقت رفتن_ عالم به تو گریند و تو باشی خندان

برا غشار که قرص فشار میدن بله من پانیکو افسردگی داشتم حالم خیلی بد بود فکرشو نمیکردم خوب بشم عادی بشم یکسال پاروکسیتین خوردم ودکتر قطع کرد خوب خوبم اینایی که میگن معتاد میشی وخوابی دروغه من اصلا نمیخوابیدم معتادم نشدم الانم باردارم بستگی به دکترتم داره دکتر خوب برو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اختلال به اختلال فرق داره، بعضی موارد خاص مصرف طولانی مدته، بعضی وقتها زیر شش ماه، حتی کمتر

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی
برا غشار که قرص فشار میدن بله من پانیکو افسردگی داشتم حالم خیلی بد بود فکرشو نمیکردم خوب بشم عادی بش ...

من چند وقته خیلی زود عصبی میشم.سر بچه هام داد میکشم .ذهنم همش درگیر فکره.خودم می فهمم یه چیزم هست‌.ازون ورم می ترسم برم دکتر.چه کنم

روزی که تو آمدی به دنیا عریان_ جمعی به تو خندان و تو بودی گریان_ کاری بکن ای دوست به وقت رفتن_ عالم به تو گریند و تو باشی خندان

برو من استرس زیاد داشتم درمان نکردم تبدیل ب پانیک شد کدوم شهری

تهرانم.شرق

برو من استرس زیاد داشتم درمان نکردم تبدیل ب پانیک شد کدوم شهری

اگه دکتر خوب میشناسی معرفی کن مرسی

تهران نمیشناسم من اصفهانم بپرس تحقیق کن هردکتری نرو

واقعا.میترسم گیر یه دکتر ناشی بیفتم

اره من ۵ماه هی دکتر عوض کردم دارو بیخود میدادن حالم بدمبشد دوباره بیماریمو تشخیص نمیدادن

چه وحشتناک.از همینش می ترسم

اگه حالم بدبشه.بچه هام چی ؟ گناه دارن