2777
2789
عنوان

رابطه قبل ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 4429 بازدید | 75 پست

من نمیدونم چرا ی سریا حلال خدا رو ب خودشون حروم میکنن 

البته هستن لدهدای ک حروم حدارو حلال 

سعی کنیم جز هیچ کدوم نباشیم

لطفا برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرس خداجونم لطفا نی نی مونو سالم بذار بغلم تو همیشه بهترینهارو برام خواستی الانم ب لطف بی کرانت امیدوارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودمون این چیزا رو میندازیم سر زبون و ذهن مردا فرض کنیم طرف دو سال تشنه باشه و بعد دو سال شب عروسیش ...

والا

لطفا برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرس خداجونم لطفا نی نی مونو سالم بذار بغلم تو همیشه بهترینهارو برام خواستی الانم ب لطف بی کرانت امیدوارم 
بعله ولی باید اون یه طرف انقدر بالغ شده باشه که بفهمه بلوغ طرف مقابلش چقدره. به این بلوغ و پختگی نرس ...

عزیزم ببخشید سوال بی ربط میپرسم

نظرت درمورد خود ارضایی زنی ک شوهر سرد مزاج داره چیه؟

روزگاریست ک شیطان فریاد میزند آدم بیاورید سجده خواهم کرد....
اصصصصصصصصلا همچین چیزی نیست! ارزش زن رو به یه تیکه گوشت وصل نکنید! بسه دیگه این تفکر متحجر که زن رو ...

من نگفتم ارزشم  و به ی تیکه گوشت میدونم که حالا اینجوری جواب میدین 😕گفتم خیلیا تو ایران این شکلین شما نمیخواد من ارشاد کنی 

Ça va aller :||||
خودمون این چیزا رو میندازیم سر زبون و ذهن مردا فرض کنیم طرف دو سال تشنه باشه و بعد دو سال شب عروسیش ...

ازيزم تو اصلا متوجه حرف من نشدي!

من گفتم براي مرد جذابيت داشته باشه؟؟؟من اصلا مرد و زن كردم؟؟؟

چيزي كه واقعيت داره و فقطم در مورد رابطه نيست،اينه كه اصولا وقتي يه مدت دهن و فكرت درگير چيزي يا كسي باشه رقتي بهش ميرسي برات جذاب تره تا اينكه بدون آمادگي ذهني  و خيلي زود و بي مقدمه بهش برسي!

من اصلا ادم مدهبي اي نيستم با رابطه خارج از ازدواجم مشكلي ندارم اما اگه ميخواي با كسي ازدواج كني نذار اين اتفاق قبل از ازدواج بيوفته

نه فقط بخاطر اينكه اون مرد چه فكري ميكنه،حتي براي خودت

اين جذاب تره!

بگذريم كه مرداي ايراني روشنفكر ترينشونم هنوز به اين فرهنگ نرسيدن!اما من برام فكر اونا مهم نيست،حس خودم مهمه!

من كاري به اين حرفا ندارم،من تجربه خودمو گفتم

من دختري نبودم كه زود ازدواج كنم از طرفي هم ارتباطااتم اصلا كم نبوده، بخاطر اينكه تو اجتماع زياد بودم و اتفاقا تو دانشگاهي درس خوندم كه به ازاي هر يه دختر ١١تا پسر بوده!

من با حرف هولاكويي تو اين زمينه تا حد زيادي موافقم

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
عزیزم ببخشید سوال بی ربط میپرسم نظرت درمورد خود ارضایی زنی ک شوهر سرد مزاج داره چیه؟

هیچی، یه دور باطل ناکامی دوطرفه! 

مسئله سردمزاجی همسرش باید پیگیری بشه! پیش درمانگر جنسی، اورولوژیست یا روانپزشک بره، مهمه مسائل و مشکلات جسمی، برطرف شن، اگر با برطرف شدن بعد جسمی باز سرد مزاجی بود، درمانگر جنسی کمکش میکنه

میدونم خانوم خصوصاً اگر خیلی طالب باشه، اذیت میشه، ممکنه علائم افسردگی نشون بده و... 

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی
ازيزم تو اصلا متوجه حرف من نشدي! من گفتم براي مرد جذابيت داشته باشه؟؟؟من اصلا مرد و زن كردم؟؟؟ چيز ...

منم با تو موافقم

طرز فکر خودمم تا حدودی شبیه شماست

ولی من میگم نمیشه قانون گذاشت.من میگم هرکس هر طور راحته رفتار کنه.خوبه این مطالب رو نشر بدیم واسه کسایی که سنشون کم هست و تجربه ندارن.اما نمیتونیم ب صورت یه قانون تعمیم بدیم به همه

یه موجی از این ذهنیت بوجود میاد که همه مشکلات جنسی رو تحت شعاع قرار میده

مثلا خانوم بعد پنج سال از اینکه رفته خونش هیچ اطلاعات جنسی ای نداره و حتی شاید یبارم ب درستی ارضا نشده بجای اینکه تو خودش دنبال حل مساله بگرده ...با سردی جنسی همسرش کنار میاد و میگه خب من ک قبل ازدواج رابطه داشتم پس الان دیگه واس همسرم تازگی ندارم...همه همینطورین...همه گفتن مردا دلزده میشن...

و بدترش اینه که میرن واسه گلایه ب همسرشون میگن چون رابطه کامل داشتیم منو دوست نداری!

یعنی دستی دستی هم حقو ب همسرش میده که سرد بشه و هم داره خودشو توجیح میکنه که مقصر اونه

من نمیدونم چرا ی سریا حلال خدا رو ب خودشون حروم میکنن  البته هستن لدهدای ک حروم حدارو حلال&nbs ...

میشه لطف کنید متن رو دوباره بخونید 

متن رابطه بدون ازدواج رو میگه نه رابطه توی عقد 

فردام میبوسنت میذارنت کنار میرن یکی دیگه میگیرن😂

خب برن! مگه دختر نمیتونه بره! مگه نمیتونه با یکی دیگه ازدواج کنه! وقتی یکی میره، اون یکی نباید آیه یاس بخونه و تو درد خودش بمیره! 

من همیشه به مراجعام میگم، میگم بهت خیانت کرد؟ "اون رفت زندگیشو ساخت، تو هم برو بساز! چرا انقدر منفعل! بیکار! دمق! بازنده! نباش کسی که منتظره انتخاب شه و اختیار رو دست یکی دیگه میده که باهاش بمونه یا نه! 

جامعه سنتی ایرانی زنان رو منفعل و تو سری خور و همیشه منتظر بار میاره! 

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی

چقدر بعضی ها با بغض و کینه تو تاپیک استارتر جواب دادن.

دوست دارن تو خیابون و محله و فامیل و دوست ... فقط خودشونو مردم با انگشت نشون ندن... وگرنه لزومی نداره این همه توهین و جبهه گیری در برابر یه تاپیک معمولی!

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
فردام میبوسنت میذارنت کنار میرن یکی دیگه میگیرن😂

وقتی میبوسنت میگذارنت کنار، بعد یه مدت سوگواری و غم، باید بگی به یه ورم، زندگیمو نبازم، بخاطر یکی دیگه! منم از فرصتها و لذات زندگی استفاده کنم! منم برم ببینم چی بوده که رابطم ادامه پیدا نکرده تا تو رابطه بعدی از همین سوراخ نیش نخورم! 

خب برن! مگه دختر نمیتونه بره! مگه نمیتونه با یکی دیگه ازدواج کنه! وقتی یکی میره، اون یکی نباید آیه ی ...

با این بخش حرفهات کاملا موافقم 

این اسیب جامعه ما ست که زنها هویتشون رو در کنار شوهر بازیابی میکنن 

اما نسخه دکتر اذر تاش برا کسانی که ازدواج براشون موضوعیت داره رو کامل و دقیق میدونم 

منم با تو موافقم طرز فکر خودمم تا حدودی شبیه شماست ولی من میگم نمیشه قانون گذاشت.من میگم هرکس هر ط ...

براي هيچ كدوم از روابط انساني نميسه قانون گذاشت!

ولي مشكلات جنسيو تا حدي ميشه قبل از رابطه كاملم فهميد

بلخره معاشقه هست

بغل طرفي 

اگه نتوني متوجه تغييرات فيزيكيش شي خودش يه آلارمه

و خيلي موارد ديگه....

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.