2777
2789
عنوان

رابطه قبل ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 4429 بازدید | 75 پست
ببین یه وقت تو ب عنوان یه دختر بالغ پسری رو ب هر قیمتی دوست داری وبحث منتهی شدن ب ازدواج یا نشدنش بر ...

یه مورد؟ دو مورد؟ چند مورد؟ چشماتو روی واقعیت امروز جامعه ایران باز کن! خصوصا جامعه تحصیلکرده که تو شهر بزرگ زندگی میکنن! 

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی
پس مشکلات جنسی چیه؟ دسته بندی اختلالات جنسی رو میشناسی؟ تو هیچ کدوم از این مطالعات روی اختلالات جنسی ...

چند خط اولت رو لطفا برام دوباره بنویس حروف وارونه اومده 

اما درباره پاراگراف دومت .اختلالات جنسی با تست ها و مشاورا های قبل ازدواج ب دست میاد 

و گاهی با یه بار ودوبار رابطه هم فهمیده نمیشه و ب مرور خودش رو نشون میده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این یه مساله دو طرفه است یه طرفش یه انسان دیگه س با متغیرهای انسانی  مدیریت کردنش فقط ب یه طرف ...

بعله ولی باید اون یه طرف انقدر بالغ شده باشه که بفهمه بلوغ طرف مقابلش چقدره. به این بلوغ و پختگی نرسه، برای چی ازدواج کنه😏، کسی که جنبه مدیریت بند تنبونش رو نداره، میخواد زندگی بچرخونه؟!؟! 

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی
جمع کنه آذرتاش بیسواد  هیچ تحقیق و مطالعه درست ودرمونی نیست اینو نشون بده اصلا همچین چیزی علم ...

قبل از ازدواج با "اونيكه ميخواي ازدواج كني" بهتره سكس كامل نداشته باشي

دليلشم به گفته هولاكي بخاطر تكميل شدن مراحل عشقه

من به هيچ وجه ادم مذهبي نيستم اما اين حرفو قبول دارم

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
پس مشکلات جنسی چیه؟ دسته بندی اختلالات جنسی رو میشناسی؟ تو هیچ کدوم از این مطالعات روی اختلالات جنسی ...

اولا نگفتن هيچ گونه تماس بدني نداشته باشين ميگن سكس كامل نداشته باشين

بعدم،خب جدا ميشي،شما كه قبلش ميخواي تا تهش بري براي اينكه يوقت بد نباشه خب ازدواج كني و نكني چه فرقي داره؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
یه مورد؟ دو مورد؟ چند مورد؟ چشماتو روی واقعیت امروز جامعه ایران باز کن! خصوصا جامعه تحصیلکرده که تو ...

خوب همین استدلال رو من هم برات میارم 

صدها مورد ازدواج موفق و پایدار بدون رابطه جنسی دوران اشنایی دیدم صدمورد برات کافی نیست ؟.؟

و ده ها مورد رابطه ناپایدار و سواستفاده گرانه قبل ازدواج دیدم من هم میگم 

جشمت رو باز کن ب جامعه سنتی که داری توش زندگی میکنی و واقعیت ها رو ببین 

همسایه خاله من دامادشونو دوست نداشتن و اصلا نمیزاشتن دختر و پسر شبا باهم باشن

پسره از لج پدر زنش رفت با یه دختره دیگه ارتباط برقرار کرد وقتی کار ب دادگاه و شکایت رسی چون دختر جدیده دختریشو از دست داده بود حقو ب اون دادن و دختر اولیه جدا شد پسره هم واس دختر جدیده یه عروسی بزرگ گرفت که بیا و ببین

چند خط اولت رو لطفا برام دوباره بنویس حروف وارونه اومده  اما درباره پاراگراف دومت .اختلا ...

نخیییر

تست ها خود سنجی هستند اصطلاحاً. یه نفر میتونه تو تست خودش رو خوب جلوه بده یا از اون بدتر ممکنه خودش رو تو زمینه جنسی نشناسه چون تجربه نداره

سوالات پرسش‌نامه های جنسی رو بخون، همشو حول محور تجارب جنسی سوال کردن! بعدشم با چارتا پرسشنامه ما هییییچوقت تشخیص نمیگذاریم، تو هیچ اختلالی! 

کار بسیاااااز غیرحرفه ایه

این همه خانوم که قبل ازدواج رابطه داشتن الان سر خونه زندگیشونن پس نمیشه گفت بده 

فقط میشه گفت مرد ها با هم متفاوتن و هر کدومشون عکس العمل خاص خودشون دارن 

Ça va aller :||||
همسایه خاله من دامادشونو دوست نداشتن و اصلا نمیزاشتن دختر و پسر شبا باهم باشن پسره از لج پدر زنش رف ...

یه همچه ادم بی منطق و لجوجی 

اصلا ب  بلوغ ازدواج نرسیده بود 

فکر میکنی اگه اجازه رابطه داشت دلیل و بهانه دیگه ای پیدا نمیشد برا نامردی ؟؟.

ضمنا متن رابطه قبل از واج رو داره میگه نه لزوما عروسی 

مورد شما ازدواج کرده بود 

هیچ چیزی قطعیت نداره.همه چی بستگی ب شرایط طرف داره

و اینکه واقعا دونفر رو دیدم که اندام مردونش کامل نشده بود اگر همسرش بعد عقد متوجه این موضوع بشه خب شاید دوست نداشته باشه ادامه بده.کسی حقو ب دختر نمیده که حق طبیعی و اولیه زنه که دوست داره از اندام همسرش لذت ببره و بعد عقد متوجه میشه همسرش اندام مردونه نداره!!!!