2777
2789
عنوان

رابطه قبل ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 4429 بازدید | 75 پست
عامو این چرندیات چیه! چی چی عشق رو از بین میبره! دکتر هلاکویی آدم خوبیه ولی منبع علمی نیس که بهش است ...

برو ویسش رو گوش بده نتیجه هزاران تحقیقاته و روانشناسیه شما دوست نداری مجبور نیستی قبولش کنی. هلاکویی هم مذهبی نیست که بخواد از جنبه مذهب بهش نگاه کنه...شما که میگی چرندیات جقدر تحقیق و پژوهش کردی؟؟چقدر مطالعه کردی که فهمیدی همه این دکترها دارن چرند میگن؟لطفا منبع تحقیقات علمی خودتم بگو

پسری که قبل عقد وازدواج صبوری نکنه  تا ته زندگی هم صبر نمیکنه

اینم اشتباهه 

من دوسال عقد بودم خوب شوهرم هر وقت که منو میدید اذیت میشد  وقتی زن داشت نمیتونست کاری کنه خداییش تا یک سال من نخواستم اونم کاری نکرد اخرش دوستمو دیدم که شوهرش تو دوران عقد گفته بود خوب من اذیت میشم وقتی زن دارم برم سراغ کسی دیگه ؟ تو عقد کرده منی 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا مشاورای خانواده باب دل فرهنگ جمهوری اسلامی حرف میرنن، ولو اینکه حرفاشون علمی نباشه!!!  کی ...

هلاکویی ایران نیست مذهبی هم نیست اصلا.ویسشم در مورد اروپا توضیح میده نه ایران!!!

اینم اشتباهه  من دوسال عقد بودم خوب شوهرم هر وقت که منو میدید اذیت میشد  وقتی زن داشت نمی ...

عزیزم عقد همون ازدواجه دیگه منظور دوران دوستیه.تو ایران تو عقد میگن رابطه کامل نداشته باش از جنبه اهمیت داشتن بکارت برای ازدواج مجدد و شناسنامه و مهریه.جنبه روانشناختی نداره عقد و بعد عروسی بیشتر جنبه قانونیه.

یه پسری گفت تو اروپا که این روابط ازاده هنجار شکنی نیست چرا میگی رابطه نداشته باشین گفت خود اروپایی ...

واااای خدااا

عزیز من چشم باز کن رو واقعیت! تجربه جنسی تو اروپا زیر 17 سال شروع میشه! با چارتا وویس و حرفای قشنگ که تو واتساپ و تلگرام دست مردم عامه دست دست میشه خودتونو مول نزنیت! معلومه اونا قبل از ازدواج نه تنها سک.. س که حتی زندگی مشترک هم دارن! 

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی
پسری که قبل عقد وازدواج صبوری نکنه  تا ته زندگی هم صبر نمیکنه

نمیشه صبر داشت، وقتی عاشقی، وقتی دلت براش بتپه، چرا به تاخیر بندازی؟ باید ادم جنبه داشته و بلد باشه مدیریت کنه وگرنه نه گفتن و فرار و انکار این قضیه هنر نیست

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی
نه ازدواج رسمی کردن رابطه است که اونم تو ایران با عقد محضری انجام میشه 

از نظر من رفتن زیر یه سقفه خدایی نکرده اگه تو نامزدی از هم جدا شن یا پسره زد چیزیش شد تو میخوای چیکار کنی همه به چشم زن بیوه میبینتت یا زن مطعلقه

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
واااای خدااا عزیز من چشم باز کن رو واقعیت! تجربه جنسی تو اروپا زیر 17 سال شروع میشه! با چارتا وویس ...

تجربه جنسی ب معنی رابطه جنسی با زیر ۱۷ سال در اروپا مصداق جرم هست 

زیر ۱۸ سال حتی ازدواجشون ثبت نمیشه مردی که با دختر زیر ۱۸ رابطه برقرار کنه در برخی کشورها حتی درصورت رصایت دختر.. مجرم محسوب میشه ...

این قانونشونه 

اما حالا اینکه در متن جامعه ب دلیل محرکهای بیرونی چی پیش میاد بحثش جداست

واااای خدااا عزیز من چشم باز کن رو واقعیت! تجربه جنسی تو اروپا زیر 17 سال شروع میشه! با چارتا وویس ...

بله شروع میشه و نشون میده که اونی که بعد ازدواج داسته موفقتر بوده. تو اروپام خیلی ها از سن کم س.ک.س ندارن عزیزم. شما راحت باش کسی اجبار نکرده بهت که ۴ تا ادم که تو علم مشاوره و روانشناسی زبده هستن و کلی مطالعه و تحقیق داشتن دارن اینو میگن حالا شما میگی بهتر میدونی و علمت و تجربه ات از اونا بیشتر خب حرفی نیست با تجربه خودت پیش برو نه به من چیزی اضافه میشه نه ازم کم میشه. هر کی همون راهی رو میره که از نظر خودش درسته

برو ویسش رو گوش بده نتیجه هزاران تحقیقاته و روانشناسیه شما دوست نداری مجبور نیستی قبولش کنی. هلاکویی ...

هزاران تحقیقات! 

عزیزم شما به من میگی تحقیق چیه؟؟؟!!! به دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی که کارش تحقیق بالینیه؟ هلاکویی منبع علمی نیست، پاپ سایکولوژیه، روانشناسی عامه پسند! 

پیشنهاد میکنم کتب انتشارات ارجمند من باب روابط عاطفی رو بخونی! اونجا چارتا منبع علمی با مستندات و ارجاعات معتبر میبینی

نمیشه صبر داشت، وقتی عاشقی، وقتی دلت براش بتپه، چرا به تاخیر بندازی؟ باید ادم جنبه داشته و بلد باشه ...

ببین یه وقت تو ب عنوان یه دختر بالغ پسری رو ب هر قیمتی دوست داری وبحث منتهی شدن ب ازدواج یا نشدنش برات موضوعیت نداره و اگاهانه تن ب رابطه میدی و لذت هم میبری اون بحث دیگه ایه

متن دکتر ناظر ب شرایطی هست که دختر منتهی شدن رابطه به ازدواج براش مهمه 

در چنین شرایطی رابطه ریسک رسیدن ب هدف رو بالا میبره 

حالا یه موارد استثنا هم میتونه وجود داشته باشه 

هزاران تحقیقات!  عزیزم شما به من میگی تحقیق چیه؟؟؟!!! به دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی که کار ...

روانشناس عامه پسند نیست 

روانشناس واقع گراست مطابق با وضعیت فعلی وهنجارهای اجتماعی 

نه لزوما 

وضع مطلوب 

بله شروع میشه و نشون میده که اونی که بعد ازدواج داسته موفقتر بوده. تو اروپام خیلی ها از سن کم س.ک.س ...

پس مشکلات جنسی چیه؟ دسته بندی اختلالات جنسی رو میشناسی؟ تو هیچ کدوم از این مطالعات روی اختلالات جنسی بحث این نیست که طرف قبل از ازدواج یا بعد ازدواج  رابطه داشتخ

منتها یه نکته ای! فکر کن یه نفر اختلال جنسی داشته باشه، از هر نوعش! تو بعد از ازدواج که واسه اولین بار باهاش رابطه داشتی میفهمی ای وای من طرف مشکل داره

این  همه که میان برای مشاوره جنسی و زوج درمانی، اینا همشون سک... س قبل از ازدواج داشتم؟ برعکس اینا همونیایین که سرشونو عین کبک کرده بودن زیر برف با توکلت علی الله رفتن بعد از ازدواج سک... س کردن! 

نمیشه صبر داشت، وقتی عاشقی، وقتی دلت براش بتپه، چرا به تاخیر بندازی؟ باید ادم جنبه داشته و بلد باشه ...

این یه مساله دو طرفه است یه طرفش یه انسان دیگه س با متغیرهای انسانی 

مدیریت کردنش فقط ب یه طرف وابسته نیست..