2777
2789
عنوان

رابطه قبل ازدواج

4428 بازدید | 75 پست

🌺زوجهایی که برای برقراری رابطه جنسی تا زمان ازدواج خود صبر میکنند، بعدها رضایت ارتباطی و جنسی بالاتری نسبت به آنهایی که نزدیکی جنسی را قبل از ازدواجشان تجربه میکنند، دارند.

⚛️بسیاری از جوانان تصور میکنند بدون داشتن تجربه جنسی با طرف مقابل، رسمی کردن رابطه شان ریسك بزرگی خواهد بود، اگر رابطه جنسی قبل از تعهد و رسمی شدن رابطه ایجاد شود، میتواند موجب بروز سردرگمی و گرفتار شدن زودرس در رابطه شود. درحالیکه محدود کردن رابطه جنسی در ارتباط شفافیت بیشتری برای دو طرف میآورد.

⚛️ «زوجهایی که رابطه جنسی را قبل از ازدواج با هم تجربه میکنند وقتی نوبت به کیفیاتی که موجب ثبات و قابل اتکا بودن ارتباط میشود میرسد، متوجه میشوند که ارتباطشان رشد نیافته است.»

⚛️اگر زوجی قبل از ازدواج، ارتباط جنسی را شروع کردند، بد نیست که دست نگه داشته و رابطه خود را ارزیابی کنند تا مطمئن شوند همه چیز متعادل و درست است. یك مسئله که  کانال تلگرام دکتر آذرتاش باید حتماً ارزیابی کنند این است که این مسئله (ارتباط جنسی) تا چه میزان بر رابطه آنها غالب و چیره شده است.

⁉️آیا به ارتباط کلامی و سایر فاکتورهای رابطه هم فضای پیشرفت داده شده است؟ آیا چیزی فراتر از جذابیت جنسی بین دو طرف وجود دارد؟ اگر زوجی واقعاً میخواهد ارتباط قوی و باثباتی داشته باشد، باید این سوالات را ازخود بپرسند.

⚛️رابطه جنسی اهمیت زیادی دارد اما دو نفر باید بتوانند با هم حرف بزنند، اهداف مشترکی در زندگی داشته باشند و بتوانند با موانع زندگی در کنار هم مقابله کنند، نه اینکه فقط تفریح و لذت را تجربه کنند.

#دکترآذرتاش_مشاورخانواده

─═हई  @DrAzartash  ईह═─

┄┄┅━❅✍❅━┅┄┄

اره پسرای الانم وایسادن 😑والا ما عقد کرده بودیم تا عروسی واینستاد 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

جمع کنه آذرتاش بیسواد 

هیچ تحقیق و مطالعه درست ودرمونی نیست اینو نشون بده

اصلا همچین چیزی علمی نیست، بعضیا چون بهردلیلی قبل از ازدواج رابطه ندارن، با این حرفها خودشونو دلداری میدن که اره خوب کردیم سک.. س نکردین

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رابطه قبل ازدواج بزرگتریییییییییین اشتباه !!! تمام

اوووووووووووووه

چه اشتباههههی کردم مممممممننننن😭😭😭😭😭

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی

نظر دکتر هلاکویی هم همینه دلایل زیادی هم اورد و گفت تخقیقاتی که روی زوج های زیادی تو اروپا انجام شده نشون میده رابطه قبل ازدواج عشق رو از بین میبره خیلی دلایلم اورد و اینکه تحقیقات نشون داده اونایی که بعد ازدواج رابطه دارن خانواده سالمتر و در نتیجه جامعه سالمتری دارن.... 

جمع کنه آذرتاش بیسواد  هیچ تحقیق و مطالعه درست ودرمونی نیست اینو نشون بده اصلا همچین چیزی علم ...

الان چون شما انجام دادی و این نظر رو نداری 

اذرتاش شد بیسواد   

نظر دکتر هلاکویی هم همینه دلایل زیادی هم اورد و گفت تخقیقاتی که روی زوج های زیادی تو اروپا انجام شده ...

عامو این چرندیات چیه! چی چی عشق رو از بین میبره! دکتر هلاکویی آدم خوبیه ولی منبع علمی نیس که بهش استناد کرد

مثلث عشق شامل تعهد، صمیمیت و جذبه جنسیه! کشش جنسی نباشه، عشق خواهربرادریه

اره دقیقا همینه 

یه پسری گفت تو اروپا که این روابط ازاده هنجار شکنی نیست چرا میگی رابطه نداشته باشین گفت خود اروپایی هام با تحقیقاتشون به این نتیجه رسیدن. ویسش رو گوش کنید قشنگ توضیح میده 

عقد همون ازدواجه دیگه 

نه ازدواج رفتن زیر یه سقفه 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
الان چون شما انجام دادی و این نظر رو نداری  اذرتاش شد بیسواد    

کلا مشاورای خانواده باب دل فرهنگ جمهوری اسلامی حرف میرنن، ولو اینکه حرفاشون علمی نباشه!!! 

کی گفته؟ رابطه جنسی داشتن و نداشتنش به دو طرف بستگی داره، به جنبه و پختگی شخصیت و... افراد ناپخته یا از هول حلیم میفتن تو دیگ یا دور خودشون سیم خاردار میکشن

رابطه جنسی بخشی از عملکرد یک بزرگسال سالمه