2777
2789
عنوان

چرخ راسته دوز دست دوم بخرم

117 بازدید | 14 پست

سلام فعلا دارم کلاس میرم 

تصمیم گرفتم از همین اول راسته دوز بخرم

F12  جک مد نظرم بود نوشو گفتن ۲۹ تومن 

حالا ی چرخ خیاطی دست دوم دیدم a4 جک 

اون خیلی پیشرفته تره 

ولی خوب خودش که میگه چند ماه بیشتر ازش استفاده نکرده 

قیمتشم ۳۵ تومن 

نوش ۴۵ به بالاس 

به نظرتون این چرخو بخرم ارزش داره؟؟؟

من با f12کار میکنم خوبه خدایییییی ولیa4ی چی دیگست اخ (: 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت سر در میاری مطمئنی راست میگه؟زندایی من واسه تولیدی میگه بیشتر سر دوز به درد میخوره

اره خوب

ولی ژانومه ها زخیم دوزی نمیکنن و زیاد تفاوت قیمت نداره 

ولی این راسته دوز همه جور پارچه ایی رو میدوزه

F12 رو نوشو میخرم ولی همه میگن a4که پیشرفت تره رو بخرنمیدونم واقعا خودمم گیجم

f12تنها خوبیش اینکه سرعت چرخو تنظیم میکنه نخ زدن نداره 

اما a4نخ زن داره معرکست 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚