2777
2789
عنوان

دیروز مرکز ناباروری ابن سینارو دیدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 97 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدمشکل از شوهرت باشه؟؟ چون با وجود کیست دیدم زن هایی رو ک باردارشدن...  سه ماه باشگاه برو ور ...

شوهرم پارسال آزمایش داد تعداد اسپرمش کم بود که با یه مدت دارو خوردن حل شد

خودمم تصمیم گرفتم از امروز برم باشگاه میگن ایروبیک ورزش پر جنب و جوشیه ولی بعضیا میگفتن واسه کیست بده حالا نمیدونم چه ورزشی برم که خوب باشه واسم

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
شوهرم پارسال آزمایش داد تعداد اسپرمش کم بود که با یه مدت دارو خوردن حل شد خودمم تصمیم گرفتم از امرو ...

اگه اضافه وزن نداری روی درمانت کار کن

ورزش زیاد بهت کمک نمی کنه

برای باردار شدن سوالی داشتین اگه بتونم کمکتون میکنم
فولیکولات چندتا بود سایزش چند بود؟

بارِ اول که داروی تحریک تخمدان خوردم روز سیزده سیکل فقط دوتا با سایزِ ۱۸ و ۲۰ توی تخمدان راستم داشتم

بارِ دوم دوتا ۱۸ و ۲۱ توی تخمدان راست و یه ۱۶ توی تخمدان چپم

بارِ سومم همینجوری بود

ماهِ بعدشم عکس رنگی گرفتم که همون ماه بدون دارو یه فولی ۱۶ داشتم

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
شوهرم پارسال آزمایش داد تعداد اسپرمش کم بود که با یه مدت دارو خوردن حل شد خودمم تصمیم گرفتم از امرو ...

من کاردیوم میرفتم هوازی بود 

لطفا فالو کنید این پیجو. براتون دعا میکنم زیاد. Cakes_sweets.20
اگه اضافه وزن نداری روی درمانت کار کن ورزش زیاد بهت کمک نمی کنه

آخه من فعالیتم یه مقدار کمه گفتم شاید با ورزش و فعالیت مشکلم حل بشه 

حدود یکسال داروی شیمیایی خوردم و روزی دوتا متفورمین ولی هیچ تاثیری نداشت گفتم شیمیایی که جواب نداد برم سمت داروی سنتی فعلا یکماه عسل و سیاهدانه خوردم که پریود شدم

آخه من فعالیتم یه مقدار کمه گفتم شاید با ورزش و فعالیت مشکلم حل بشه  حدود یکسال داروی شیمیایی ...

شما که فولیکول هات خوبه

روی درمان شوهرت باید کار کنی

آزمایش های جدی تری بدین

برای باردار شدن سوالی داشتین اگه بتونم کمکتون میکنم
من کاردیوم میرفتم هوازی بود 

واسه باردار شدن میرفتی یا فقط رفع کیست؟

نتیجه گرفتی؟تاثیری داشت؟

آخه من فعالیتم یه مقدار کمه گفتم شاید با ورزش و فعالیت مشکلم حل بشه  حدود یکسال داروی شیمیایی ...

عزیزم من دارو استفاده کردم داروهای قوی به حدی که خیلی مریض‌و افسرده شدم هر شب میرفتم زیر سرم . بعدش بیخیال شدم‌رفتم ورزش پیلاتس و ایروبیک و رازیانه خوردم و تغذیمو اصلاح کردم ۱ماه بعدش باردار شدم

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
تخمدانت پلی کیستیک بود؟ من سه بار داروی تحریک تخمدان خوردم ولی با وجود فولی های خوب باردار نشدم😔

عزیزم شوهرتم بگو ی ازمایشگاه خوب ازمایش بده

واینکه میشی چرا نگرانی توکلت ب خدا باشه و ی دکتر حاذق برو و اقداماتو انجام بده منم تنبلی داشتم الان بچه دارم