دیروز بیرون بودیم از جلوی مرکز ابن سینا به طور اتفاقی رد شدیم تاحالا ندیده بودمش و دقیق نمیدونستم کجاس از دیروز ناراحتم دلم گرفته همش میگم خداکنه کارم به مراکز ناباروری نکشه زودتر باردار بشم دوس ندارم بین دکترا دست به دست بشم😭😔
خانوما لطفا هر راهی که به زودتر باردار شدن کمک میکنه بگید پلی کیستیکم و نزدیک دوساله اقدامم😭
آدمهایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیدهاند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه اضافه وزن نداری روی درمانت کار کن ورزش زیاد بهت کمک نمی کنه
آخه من فعالیتم یه مقدار کمه گفتم شاید با ورزش و فعالیت مشکلم حل بشه
حدود یکسال داروی شیمیایی خوردم و روزی دوتا متفورمین ولی هیچ تاثیری نداشت گفتم شیمیایی که جواب نداد برم سمت داروی سنتی فعلا یکماه عسل و سیاهدانه خوردم که پریود شدم
آدمهایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیدهاند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
آخه من فعالیتم یه مقدار کمه گفتم شاید با ورزش و فعالیت مشکلم حل بشه حدود یکسال داروی شیمیایی ...
عزیزم من دارو استفاده کردم داروهای قوی به حدی که خیلی مریضو افسرده شدم هر شب میرفتم زیر سرم . بعدش بیخیال شدمرفتم ورزش پیلاتس و ایروبیک و رازیانه خوردم و تغذیمو اصلاح کردم ۱ماه بعدش باردار شدم