2777
2789

دیروز بیرون بودیم از جلوی مرکز ابن سینا به طور اتفاقی رد شدیم تاحالا ندیده بودمش و دقیق نمیدونستم کجاس از دیروز ناراحتم دلم گرفته همش میگم خداکنه کارم به مراکز ناباروری نکشه زودتر باردار بشم دوس ندارم بین دکترا دست به دست بشم😭😔

خانوما لطفا هر راهی که به زودتر باردار شدن کمک میکنه بگید پلی کیستیکم و نزدیک دوساله اقدامم😭

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با دوماه قرص جلوگیری کیست های ک هشت ماه درگیرش بودم رفته کردم

تخمدانت پلی کیستیک بود؟

من سه بار داروی تحریک تخمدان خوردم ولی با وجود فولی های خوب باردار نشدم😔

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
تخمدانت پلی کیستیک بود؟ من سه بار داروی تحریک تخمدان خوردم ولی با وجود فولی های خوب باردار نشدم😔

پریوداتم نامنظمه؟

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
پریوداتم نامنظمه؟

پارسال نامنظم بود ولی الان منظمه قبلا خیلی تاخیر داشتم با آمپول و دارو پریود میشدم ولی الان نهایتا ۵ روز تاخیر دارم بعضی وقتا

تخمدانت پلی کیستیک بود؟ من سه بار داروی تحریک تخمدان خوردم ولی با وجود فولی های خوب باردار نشدم😔

شایدمشکل از شوهرت باشه؟؟ چون با وجود کیست دیدم زن هایی رو ک باردارشدن... 

سه ماه باشگاه برو ورزش کن با پیاده رویی قرص جلوگیری هم بخور البته طوری ک هرماه پریودبشی.. ماهی یه بسته.. 

لطفا فالو کنید این پیجو. براتون دعا میکنم زیاد. Cakes_sweets.20