2777
2789
عنوان

خواستگاری پسرعموم و جواب رد من. الان پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 3900 بازدید | 135 پست
عموم شمارمو خاست رک گفتم نمیدم ک نکنه پسرعموم از گوشیش برداره بعد عموم گِله کرده بود از مامانم...&nb ...

میگی سیوبود توگوشیم بده دست بچه بگو کیوگرفتی بعد سلام علیک و بقیه داستان ....

ای بابا ی سلام احوالپرسی ک دیگه این حرفارو نداره دختر تنهایی ک بدتره کاملا ضایع میشی حداقل اینجوری ...

اخه قبلا هم اومده خونمون من سلام نکردم الان سلام کنم بلز ضایعس 

من از اون موقع ک جواب رددادم توی جمعا نادیدش گرفتم انگار اصلا وجود نداره... 

دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راست میگه این خوبه یا ی شب بچه فامیلا اونجان زنگ بزن بگو دست فلانی خورده

اصلا این کار نشدنیه 

چون من شمارمو ندادم به عموم 

فهمیدن بخاطر پسرعمومه الان میگه تو ک شمارتونمیدی چرا شماره منو داری 

اخه قبلا هم اومده خونمون من سلام نکردم الان سلام کنم بلز ضایعس  من از اون موقع ک جواب رددادم ت ...

نمیدونم چی بگم برم سرمو بکوبم تو دیوار بهتره حرص من خالی میشه شمام نمیرنجونم    

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
آره این فکر خوبیه خیلی ازدواجا با همین خوابای الکی سر گرفته😆

خالم خیلی سوخته ازجواب مکرر ردم.مامانم این حرفا روبزنه خالم برمیگرده میگه جیگر پسرمو خون کرده دخترت... الهی سیاه بخت بشه 🤣🤣🤣

اصلا این کار نشدنیه  چون من شمارمو ندادم به عموم  فهمیدن بخاطر پسرعمومه الان میگه تو ک ش ...

مگه اونم شمارش عوض کرده؟

با گوشی بابات اینکارو بگن خب

میام اونجا اینقد میزنم تو سرم تا از حال برم زنگ بزنی پسرعموت بگی بیا اینو ببر دکتر  

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
باید خیلی حرفه ا عمل کنی گوشی رو طوری تنظیم کنی ک دادی دست کسی زنگ بخوره بعد مثلا گوشی رو بگیری ببین ...

این کار نشدنیه 

من به عموم شمارمو ندادم فهمیدن ک بخاطر پسرعمومه ک نکنه شمارمو از گوشی باباش برداره... 

خب مشخصه ک من شمارشو نباید داشته باشم

میگی سیوبود توگوشیم بده دست بچه بگو کیوگرفتی بعد سلام علیک و بقیه داستان ....

وای پشت تلفن میگی اب شم ازخجالت نمیتونم خیلی بدبختم هییچ کاری از دستم برنمیاد جز حسرت خوردن تمام راه ها رو خراب کردم... 

نمیدونم چی بگم برم سرمو بکوبم تو دیوار بهتره حرص من خالی میشه شمام نمیرنجونم      

همه پلای پشت سرمو خراب کردم الانم تو حسرت داغونم

مگه اونم شمارش عوض کرده؟ با گوشی بابات اینکارو بگن خب میام اونجا اینقد میزنم تو سرم تا از حال برم ...

🤣🤣🤣🤣

خب میگه دیدی منم قطع میکردی.... 

🤣🤣🤣🤣 خب میگه دیدی منم قطع میکردی.... 

بهرحال یکم رفتارتو تغییر بده، نرم تر شو و حداقل سلام بده اگه جایی دیدیش.این ادبه نه غرور... غروری که باعث از دست رفتن زندگی انسانو حسرت بشه بهتره کم بشه که تو باقی عمرت ضربه نخوری...

عزیزم ی پیام یلدایی برا همون عموت بفرست.

طبق گفته هات چند ساله بچه بازی دراوردی و جالبیش اینه که نمیخای بچه بازیتو بذاری کنار. 

اینایی که میگی غرور نیست ی کم بزرگ شو لطفا. 

ینی چی سلام علیک نمیکنی. پیام یلدایی رو بفرست. خاله ت عموت پسرش هر کی اومد خوش برخورد باش. 

خودش برخوردی جزو اداب معاشرته نه غرور. 

ببخشید رک گفتم. هر کی هر چی میگه شما توش نه میاری و میگی نه. پس انتظار نداشته باش تو اسمون و هوا بیاد سراغت. 

غریبه نیست ک غرورمو بشکونم فامیله  اگ بش بگم ضایعم کنه 1%بره بقیه بگه (من بارها جواب رد دادم. ...

اگرتلگرام داره وشماشماره شوداری یک پست ازاینهاکه تلگراموتبلیغ میکنه واسش بفرست 

اگراومدوتشکرکرد بگومن؟

بگوتلگرام جدیدنصب کردم فکرکنم این پستوخودتلگرام هرازچندگاهی واسه بقیه میفرسته....الان نگاه کردم واسه خیلیهارفته منم نمیدونستم😉

وآغازداستان......

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶