2777
2789
عنوان

خواستگاری پسرعموم و جواب رد من. الان پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 3901 بازدید | 135 پست
عزیزم با حلوا حلوا کردن ک دهن شیرین نمیشه هی نگو کاش بیاد کاش بیاد ی تکون بخودت بده بهتره مامانت مث ...

من چند ساله باش نحرفیدم یه کاره بیام بحرفم خیلی ضایعس خیلی خیلی... 

باز اگ تنها باشم باهاش یه کاری میتونم بکنم اما جلو بقیه اصلا

دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه رابط سوم پیدا کنید که بدون اینکه بفهمن از طرف شماست حرف و پیش بکشه مثلا بگه فلانی از رو لجبازی با ...

اگ پیدا کنم میکنم اما فک نکنم بشه. همه حسادت مارومیکردن... اغلب از جداییمون شاد شدن

دیگه باید انتخاب کنی یا غرورتو بذاری کنار  یا نداشتنشو تحمل کنی  ببین کدوم برات بهتره&nb ...

از هیچکدوم نمیتونم بگذرم 😔😔😔 سیو کردم عکسو

من چند ساله باش نحرفیدم یه کاره بیام بحرفم خیلی ضایعس خیلی خیلی...  باز اگ تنها باشم باهاش یه ...

ای بابا ی سلام احوالپرسی ک دیگه این حرفارو نداره دختر

تنهایی ک بدتره کاملا ضایع میشی حداقل اینجوری میگه از قبل برنامه نچیده

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
باز هم بهش فکر کن الان تصمیم عجولانه نگیر

مسئله یک ماه 2 ماه نیس... 

عشق اولمه 

3.4 سال باهم بودیم عاشقی کردیم 

چند سال به هم فکر کردیم من لجبازی کردم

الانم 10 ماهه میخامش خیلی... 

بهش پیام خالی بده بعد بگو دستم‌خورد    

راست میگه این خوبه یا ی شب بچه فامیلا اونجان زنگ بزن بگو دست فلانی خورده

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
خب مامانت یه داستان خیالی بسازه وبهش بگه  دیشب دخترم خواب پسرتو دیده توی خواب خیلی گریه کرده و ...

آره این فکر خوبیه خیلی ازدواجا با همین خوابای الکی سر گرفته😆

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
خب مامانت یه داستان خیالی بسازه وبهش بگه  دیشب دخترم خواب پسرتو دیده توی خواب خیلی گریه کرده و ...

خالم خیلی سوخته ازجواب مکرر ردم.مامانم این حرفا روبزنه خالم برمیگرده میگه جیگر پسرمو خون کرده دخترت... الهی سیاه بخت بشه 🤣🤣🤣

راست میگه این خوبه یا ی شب بچه فامیلا اونجان زنگ بزن بگو دست فلانی خورده

باید خیلی حرفه ا عمل کنی گوشی رو طوری تنظیم کنی ک دادی دست کسی زنگ بخوره بعد مثلا گوشی رو بگیری ببینی به کی زنگ زده و یهو ببینی پسر خالته و اینا

مگه میخوای چی بگی  بگو بهش بجز تو به کسی فکر نمی کنم .‌می دونم ناراحتی ومنو نمیخوای اما باید ب ...

بخدا تو حرف راحته تو عمل راحت نیست

غرور و شخصیت ادم پودر میشه

اگ خواست منو اما بعد سرکوفت زد چی

اگ نخاد میسوزم

اگ به بقیه بگه چی 

هزار جور فکر میاد توذهن ادم... 

مسئله یک ماه 2 ماه نیس...  عشق اولمه  3.4 سال باهم بودیم عاشقی کردیم  چند سال به ه ...

انشاءالله که بهترینها برای هر دو تون اتفاق بیفته.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
عزيزممم منم بيست سالمه تو اين شرايط مثه من ولي درکت ميکنم خيلي سخته واقعأ منم منتظر کيسم بياد خواس ...

😔😔ان شاء الله همه به مراد دلشون برسن

بهش پیام خالی بده بعد بگو دستم‌خورد    

عموم شمارمو خاست رک گفتم نمیدم ک نکنه پسرعموم از گوشیش برداره بعد عموم گِله کرده بود از مامانم... 

الان پیام بدم.... 🤣🤣🤣