2777
2789

قضیه ازین قراره که امشب شوهرم و شوهر خواهرشوهرم بعد از یک هفته از سفر کاری برمیگردن.من و مادرشوهرمم به همراه خواهرشوهرم و بچش شب خونه خواهرشوهرم هستیم که فردا با شوهرم برگردیم شهرمون.اینکه شوهرم اینا برمیگردن یهویی زنگیدن که تا دو سه ساعت دیگه میرسیم.خونه دو خوابه.خواهرشوهرم فوری رفت تشک دو نفره شونو برد تو یه اتاقشون.که من و مادر شوهرم و شوهرم تو یه اتاق باشیم.بعد بچشم فرستاده تو اتاق ما بخابه!!!!حالا مادرشوهرمم چون میدونه شوهرم خیلی احساساتیه و از وقتی باردار شدم بمن خیلی توجه میکنه کاملا یهویی میگه سرم درده و شال پیچیده دور سرش و تواتاق خوابیده.واسه جلب توحه.هی میگه وای سرم وای سرم یه دقیقه هم یادش میره که سرش درد بوده و با بچه ور میره.خندم گرفته به اینهمه تلاششون

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو

برو توو هال با شوهرت تا دیروقت بگین و بخندین بعد برید لالا

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مادرشوهرت هیچی ولی یه حالی از اون خواهرشوهره بگیر!چند تا الکی سرفه کن بگو وای فکر کنم دارم انفلونزا میگیرم بچه تو این اتاق نباشه بهتره  

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

الهی بگردم برات آجی اینجور که بوش میاد امشب مجبوری تنها بخوابی!!!!!!

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒

عاغا من جات بودم ميگفتم من امشب حركت ميكنم😂😂😂لااقل تو بيابون تو ماشين ميشه حركتى زد ولى اونجا يك درصدم فكرشو نكن

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔