2777
2789
عنوان

اونایی ک طلاق گرفتین زودبیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 63 پست
منوالان ۴۰ سالمه واقعا نمیفهمم این بیتابیامو قبلا اینجوری نبودم بعدطلاق دراین حدبدنبودم ولی چون یه ش ...

دو روزه شوهر کنی؟ 

بی خیال زمان بده به خودت تا نرمال شی

انلاینه جهنم که آنلاینه

بذار بره ایدز بگیره پیری

بچه ای مگه؟ زشته والا

اونم الکی گفته... اگه خودت دیدی فیلم گرفته دفعه بعدی گفت بگو ازت شکایت میکنم اعاده حیثیت میکنم میتونی برای همین دهنشو سرویس کنی که تهدید میکنه مگه وکیل نداری؟  مگه دهه 60 ه که از این تهدیدها میترسی؟ 

به زودی در این مکان تیکر بارداری من هم نصب خواهد شد   
منم ارایشگرم بیشترپول خونه وماشین کمک خودم وطلاهام بودالان عروسب دخترم هزینه تالاروهمه جی رودوشمه یه ...

من نفهمیدم تو طلاق گرفته بودی؟

یا طلاقت داده بود؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منوالان ۴۰ سالمه واقعا نمیفهمم این بیتابیامو قبلا اینجوری نبودم بعدطلاق دراین حدبدنبودم ولی چون یه ش ...

خب اگر طلاقت بائن بوده ، تو و اون شوهرت به هم حرام بوده اید !

کار حرام انجام دادی!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خب اگر طلاقت بائن بوده ، تو و اون شوهرت به هم حرام بوده اید ! کار حرام انجام دادی!

طلاقم بائن خلعیه ومقداری ازمهریم روبذل کردم  عدم هنوزتموم نشده ولی به مهریه بذل شدم هم برنگشتم ک شوهرم بتونه ازنظرشرعی بهم رجوع کنه وگفتم عدم تمام شده گفت صیغه محرمیت بخونیم قبول نکردم اصلاچون واویلا بود طلاق باطل شه دیگه من بایدمیدویدم دنبال اون 

من نفهمیدم تو طلاق گرفته بودی؟ یا طلاقت داده بود؟

وکالت داشتم خواست من بود چون چت میکردبیرونش کردم ولی بعدش بخاطرنزدیک بودن عروسی دست نگهداشتم اون گفت چرا دست نگه داشتید وجداشدم 

طلاقم بائن خلعیه ومقداری ازمهریم روبذل کردم  عدم هنوزتموم نشده ولی به مهریه بذل شدم هم برنگشتم ...

خب عزیزم حرام انجام دادی اخه چرا؟

با این شوهر مزخرف که ارزش هیچ کاری رو نداره!

خب عزیزم حرام انجام دادی اخه چرا؟ با این شوهر مزخرف که ارزش هیچ کاری رو نداره!

نمیدونم اصلا چرابعداینهمه مصیبت اسم زیارت قم اورد خرشدم رفتم بعدم شرایطی پیش اومد خسته بودم نمیدونم چه مرگم بود 

خب عزیزم حرام انجام دادی اخه چرا؟ با این شوهر مزخرف که ارزش هیچ کاری رو نداره!

دلم میخواست زندگیمون برگرده سرجاش خسته شده بودم پنج ماهه دلم خونه صبحهاچشم بازمیکنم میبینم زندگی ۲۵ ساله داغون شده همش انگارکابوسه اینجایه شهرستان کوچیکه ک اصلا نمیشع رفت خرید دخترهشت سالم میره از مغازه برام نون میخره هیچکسوندارم انگار عین یه سرپناه دیدمش اونشب ک گمش کرده بودم 

بعدطلاق درسته یه مسائلی وندارم ولی یه مسائل ومشکلاتی هست ک قبل طلاق نمیددیم خستم داغونم دنبال یه سرپناهم انکارهمش هرجی میگردم انگار کسی جزخودش نمیتونه جاشوبگیره

بعدطلاق درسته یه مسائلی وندارم ولی یه مسائل ومشکلاتی هست ک قبل طلاق نمیددیم خستم داغونم دنبال یه سرپ ...

عزیزم من میشناسمت... میدونم کی هستی...

ببین سالهاست شل کن سفت کن داری‌..

یا باید بسازی با هرز پریدن هاش و ادامه بدی زندگیت رو...

و یا طلتق بگیری و با همه چیز مد و مردونه موجه بشی...

من طلاق گرفته ام...

تو که سه تا دختر داری که دلگرمی و عصای دستت هستند...

من تککککک و تنها هستم.

برم تو حموم اگر آبگرمکن درجه اش پایین باشه، یا باید با آب سرد بشورم خودم رو یا آب بکشم خودمو بلرزم و بیام بیرون و درجه رو بالا ببرم.

ممکنه دلتنگ باشم از این شرایط اما نه غر میزنم و نه از تصمیم برمیگردم... قاطعانه رو به جلو میرم...

چون بچه که نیستم...

با فکر تصمیم گرفته ام...

اگر فکر شده تصمیم گرفتی دیگه بچه بازی و ول کن!

خرم سلطان خوشحال شدم جدا شدی قبلا تاپیکی به اسم پربازدید نداشتیم ولی همه تو تاپیکای تو بودیم و حرص میخوردیم از دست شوهرت. مردی که تو زندگیت بود به درد نمیخورد شاید به بدبختیهایی که به سرت میاورد عادت کردی دلت برای تحقیراش تنگ شده، این حجم از هرزگی رو چطور تحمل میکردی آخه؟؟ 

در مورد سوالت که گفته فیلم دارم و عکس دارم خودتو ناراحت نکن بالاخره قبلا شوهرت بوده دیگه میتونی بگی مال قبل طلاقه

مگه جدانشدی توقع داشتی با کسی نباشه؟؟والا خوب احترامتو داره ک نمیگه ب توچه وقتی جداشدی دیگه نباید ب ...

والا من کاربه کاراون نداشتم توخونش زنش بودم هرزپریدجداشدم بعدشم کاریش نداشتم من حرفم اینه وقتی رفته بادختر همسن دخخرش بوده بیخوددددددکرده دوباره اومده سراغ من والتماسم کرده برداشته برده مسافرت به زووورپنج ماهه باخودم کناراومده بودم