mehrsa1245 مدیر عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 1158 عنوان اونایی ک طلاق گرفتین زودبیاین لطفا | مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 63 پست چرااین حس مالکیت ازبین نمیره من فکرمیکردم مهرطلاق بخوره توشناسنانم تمومه این ذهن لعنتی چرابدترشده چراحساسترشده اخه چه خاکی بکنم توسرم من 1398/09/26 | 20:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehrsa1245 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 1158 ببخشیدا شما خودتم خیلی مودی هستی بلاک آن بلاک تلگرام نصب تلگرام پاک حضرت معصومه و رابطه با ... شیش ماه دیگه بلزنشسته میشه معلمه دویست تومن بهش میدن الانم ک حقوقو داره
دلیارم عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 620 خونه روبه اسمم زده بود ماشینم مهریمه قربونت شاغل هم که نیستیپس خونه پول اون بودهمطمینم اگه باباش هم یه چی داشته باشه گ دستت برسه میگی اونم حقمهخیلی کار زشتیه کارتون لااقل ماشینو بده طرفو بدبخت نکنچطور میتونید؟ خوب یا بد پدر بچته! من نمیفهمم این فلسفه مهریه رو.... خونه بهت داده ماشینم مهریته.... به به به زودی در این مکان تیکر بارداری من هم نصب خواهد شد
دلیارم عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 620 شیش ماه دیگه بلزنشسته میشه معلمه دویست تومن بهش میدن الانم ک حقوقو داره خب باز خوبه به زودی در این مکان تیکر بارداری من هم نصب خواهد شد
mehrsa1245 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 1158 قربونت شاغل هم که نیستی پس خونه پول اون بوده مطمینم اگه باباش هم یه چی داشته باشه گ دستت برسه میگی ... یعنی چی شصت ملیون پول جهیزیه زوکشیدبالا نداد ازپولدهمون خونه دادم جهیزیه زو بعدشم سه تابچش ودارم اداره میکنم ومسولیت وخرجشون بامنه
دلیارم عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 620 میدونم داغونم حتما مشاوره بروالانم خیلی بهم ریخته ای هیچ تصمیمی نگیرضمنا رابطه داشتی که داشتی شوهر اسبقت بوده.... دور از جون هرز نپریدی کهماشینم بده بهش! یه معلم با 200 تومن بی ماشین چه کنه؟ به زودی در این مکان تیکر بارداری من هم نصب خواهد شد
mehrsa1245 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 1158 قربونت شاغل هم که نیستی پس خونه پول اون بوده مطمینم اگه باباش هم یه چی داشته باشه گ دستت برسه میگی ... کدوم پدربچه ؟؟؟ بیست ملیون چک داده بودباهاش حهیزیه بخرم ک خریدم ولی رفت شکایت کرد منوکشونداگاهی وکلانتری ک ازگاوصندوقم دزدیده باناموراومد یخجال وگازوفرش زیرپامو جمع کزد برد بعدشم ب وکیلم گفت معطل چیه جراجدانمیشه یه قرونم ک هرج بجه هاشوازمردادماه نداده
دلیارم عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 620 یعنی چی شصت ملیون پول جهیزیه زوکشیدبالا نداد ازپولدهمون خونه دادم جهیزیه زو بعدشم سه تابچش ودارم ادا ... منطقی هم میگی... من جدا شدم نه مهر گرفتم نه خونه.. من دلم نمیاد پول کسیو ببرم. چون خونه رو باباش گرفته بود5 سالم کار کردم همه رو خرجش کردم یه قرون جمع نکردم... به زودی در این مکان تیکر بارداری من هم نصب خواهد شد
دلیارم عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 620 کدوم پدربچه ؟؟؟ بیست ملیون چک داده بودباهاش حهیزیه بخرم ک خریدم ولی رفت شکایت کرد منوکشونداگاهی وکلا ... عجب.... از یه معلم دم بازنشستگی این حجم نامردی بعیده به زودی در این مکان تیکر بارداری من هم نصب خواهد شد
mehrsa1245 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 1158 حتما مشاوره برو الانم خیلی بهم ریخته ای هیچ تصمیمی نگیر ضمنا رابطه داشتی که داشتی شو ... میدونی پدرم دراومد بی ماشین جهیزیه خریدم ؟؟ ازاین مغازه ب اون مغازه ؟؟؟ بچم مونده بودتابستون روطعاشورابدون اب سرد زجه میزد یهچالمونوبرده بود؟؟؟
mehrsa1245 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 1158 منطقی هم میگی... من جدا شدم نه مهر گرفتم نه خونه.. من دلم نمیاد پول کسیو ببرم. چون خونه رو با ... منم ارایشگرم بیشترپول خونه وماشین کمک خودم وطلاهام بودالان عروسب دخترم هزینه تالاروهمه جی رودوشمه یه انگشترندارم رفتم دوتیکه نقره خریدم سروگردنم خالی نباشه
دلیارم عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 620 میدونی پدرم دراومد بی ماشین جهیزیه خریدم ؟؟ ازاین مغازه ب اون مغازه ؟؟؟ بچم مونده بودتابستون روطعاشو ... عجب ادمی... ولش کن بهتر جدا شدیخطت رو عوض کن رابطت رو قطع کن که فراموش کنیزمان میبره... برا من دو سال طول کشیدداغون بودم... اما خوب میشی کم کم به زودی در این مکان تیکر بارداری من هم نصب خواهد شد
mehrsa1245 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 1158 کاش ارایشگاهمو داشتم الان بخوام دوباره بزنم چهل تومن پول بایدخرج کنم
دلیارم عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 620 کاش ارایشگاهمو داشتم الان بخوام دوباره بزنم چهل تومن پول بایدخرج کنم ماشینو بفروش ارایشگاه بزندم عیده زودی در میاری یا برو صندلی بگیر یا اتاق بگیر جایی کار کن به زودی در این مکان تیکر بارداری من هم نصب خواهد شد
mehrsa1245 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 1158 عجب ادمی... ولش کن بهتر جدا شدی خطت رو عوض کن رابطت رو قطع کن که فراموش کنی زمان میبره... برا من د ... منوالان ۴۰ سالمه واقعا نمیفهمم این بیتابیامو قبلا اینجوری نبودم بعدطلاق دراین حدبدنبودم ولی چون یه شب باهاش بودم وبعدمتوجه کاراش شدم انگارحس تجاوزدارم حس خوردن ازدشمنت ازیه طرف هی میرم تلگزامشونو چک میکنم انلاینن حالم بده ب قران میگم شوهرکنم ک کلا راحت شم ازشرش میترسم فیلمی عکسی داشته باشه ازاونشب
mehrsa1245 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 1158 ماشینو بفروش ارایشگاه بزن دم عیده زودی در میاری یا برو صندلی بگیر یا اتاق بگیر جایی کار کن وکیل گفت سه ماه میکشه ماشین نقدشه باید رای قطعی بیاد بعدبزازنش مزایده تافروش بره