2777
2789
عنوان

اونایی ک طلاق گرفتین زودبیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 63 پست
ببخشیدا شما خودتم خیلی مودی هستی  بلاک آن بلاک تلگرام نصب‌ تلگرام پاک حضرت معصومه و رابطه با ...

شیش ماه دیگه بلزنشسته میشه معلمه دویست تومن بهش میدن الانم ک حقوقو داره

خونه روبه اسمم زده بود ماشینم مهریمه

قربونت شاغل هم که نیستی

پس خونه پول اون بوده

مطمینم اگه باباش هم یه چی داشته باشه گ دستت برسه میگی اونم حقمه

خیلی کار زشتیه کارتون 

لااقل ماشینو بده طرفو بدبخت نکن

چطور میتونید؟ 

خوب یا بد پدر بچته! 

من نمیفهمم این فلسفه مهریه رو....  خونه بهت داده ماشینم مهریته.... به به

به زودی در این مکان تیکر بارداری من هم نصب خواهد شد   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت شاغل هم که نیستی پس خونه پول اون بوده مطمینم اگه باباش هم یه چی داشته باشه گ دستت برسه میگی ...

یعنی چی شصت ملیون پول جهیزیه زوکشیدبالا نداد ازپولدهمون خونه دادم جهیزیه زو بعدشم سه تابچش ودارم اداره میکنم ومسولیت وخرجشون بامنه 

میدونم داغونم

حتما مشاوره برو

الانم خیلی بهم ریخته ای 

هیچ تصمیمی نگیر

ضمنا رابطه داشتی که داشتی 

شوهر اسبقت بوده.... دور از جون هرز نپریدی که

ماشینم بده بهش! 

یه معلم با 200 تومن بی ماشین چه کنه؟ 

قربونت شاغل هم که نیستی پس خونه پول اون بوده مطمینم اگه باباش هم یه چی داشته باشه گ دستت برسه میگی ...

کدوم پدربچه ؟؟؟ بیست ملیون چک داده بودباهاش حهیزیه بخرم ک خریدم ولی رفت شکایت کرد منوکشونداگاهی وکلانتری ک ازگاوصندوقم دزدیده باناموراومد یخجال وگازوفرش زیرپامو جمع کزد برد بعدشم ب وکیلم گفت معطل چیه جراجدانمیشه یه قرونم ک هرج بجه هاشوازمردادماه نداده 

یعنی چی شصت ملیون پول جهیزیه زوکشیدبالا نداد ازپولدهمون خونه دادم جهیزیه زو بعدشم سه تابچش ودارم ادا ...

منطقی هم میگی... 

من جدا شدم نه مهر گرفتم نه خونه.. من دلم نمیاد پول کسیو ببرم. چون خونه رو باباش گرفته بود

5 سالم کار کردم همه رو خرجش کردم یه قرون جمع نکردم...

کدوم پدربچه ؟؟؟ بیست ملیون چک داده بودباهاش حهیزیه بخرم ک خریدم ولی رفت شکایت کرد منوکشونداگاهی وکلا ...

عجب.... از یه معلم دم بازنشستگی این حجم نامردی بعیده

حتما مشاوره برو الانم خیلی بهم ریخته ای  هیچ تصمیمی نگیر ضمنا رابطه داشتی که داشتی  شو ...

میدونی پدرم دراومد بی ماشین جهیزیه خریدم ؟؟ ازاین مغازه ب اون مغازه ؟؟؟ بچم مونده بودتابستون روطعاشورابدون اب سرد زجه میزد یهچالمونوبرده بود؟؟؟ 

منطقی هم میگی...  من جدا شدم نه مهر گرفتم نه خونه.. من دلم نمیاد پول کسیو ببرم. چون خونه رو با ...

منم ارایشگرم بیشترپول خونه وماشین کمک خودم وطلاهام بودالان عروسب دخترم هزینه تالاروهمه جی رودوشمه یه انگشترندارم رفتم دوتیکه نقره خریدم سروگردنم خالی نباشه 

میدونی پدرم دراومد بی ماشین جهیزیه خریدم ؟؟ ازاین مغازه ب اون مغازه ؟؟؟ بچم مونده بودتابستون روطعاشو ...

عجب ادمی... ولش کن بهتر جدا شدی

خطت رو عوض کن رابطت رو قطع کن که فراموش کنی

زمان میبره... برا من دو سال طول کشید

داغون بودم... اما خوب میشی کم کم

کاش ارایشگاهمو داشتم الان بخوام دوباره بزنم چهل تومن پول بایدخرج کنم

ماشینو بفروش ارایشگاه بزن

دم عیده زودی در میاری 

یا برو صندلی بگیر یا اتاق بگیر جایی کار کن

عجب ادمی... ولش کن بهتر جدا شدی خطت رو عوض کن رابطت رو قطع کن که فراموش کنی زمان میبره... برا من د ...

منوالان ۴۰ سالمه واقعا نمیفهمم این بیتابیامو قبلا اینجوری نبودم بعدطلاق دراین حدبدنبودم ولی چون یه شب باهاش بودم وبعدمتوجه کاراش شدم انگارحس تجاوزدارم حس خوردن ازدشمنت ازیه طرف هی میرم تلگزامشونو چک میکنم انلاینن حالم بده ب قران میگم شوهرکنم ک کلا راحت شم ازشرش میترسم فیلمی عکسی داشته باشه ازاونشب 

ماشینو بفروش ارایشگاه بزن دم عیده زودی در میاری  یا برو صندلی بگیر یا اتاق بگیر جایی کار کن

وکیل گفت سه ماه میکشه ماشین نقدشه باید رای قطعی بیاد بعدبزازنش مزایده تافروش بره