2777
2789
عنوان

اونایی ک طلاق گرفتین زودبیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 63 پست
خاک برسرش خو این هزینه رو برا بچه هاش بکنه. بندازش دور مرتیکه رو

باورت میشه هم حقوقومیخوره هم یارانمونو هم شصت ملیون ک واسه جهیزیه دخترم جداوام گرفته بودیم ونداد مجبورشدم ازپول خونه واسه بچم جهیزیه بخزم هنوز خرجی بچه نخواستم ازش ونداده 

بعدش ک زنگ زدتوحرفاش گفت مادیشب باهم بودیم وازت فیلم گرفتم و.... اینم بگم تووسایلاش  ک ا ندوم وقرص تاخیری هم دیدم ک گفت ازقبل موندن ولی من هرچی فکرکردم یادم نیومد هیچیددیگی هرجیواون گفت من گفتم دیگه نمیتونم برگردم بهت فرداشبش کلی التناس کرد ک بیام دنبالت رودررو همه چیوبرات موبه موتعریف میکنم  ک من قبول نکردم فرداش وویس داد وتعریف کرد وعکسای دختره روباشمارش فرستاد البته باتهدیدای من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه دیدم شوهرم هی پیام میده زنگ نیزنه دادم رورد تماس دوروزپیام دادالتناس کرد ب همه زنگ زد دیدم این ازرونمیره تلگر راممو ک دیلیت کرده بودم نصب کردم هرچی دلم خواست بارش کردم واب پاکی وریختم و داشت حرف میزد ک بازدیلیت کردم ودراومدم دیگه نه پیام دادنه زنگ زد

عین مرغ سرکنده شدم ازیه طرف باهاش رفتم مسافرت دوباره کاراشودیدم ازیه طرف شوهرم نیستش دیگه ک بتونم کاری کنم عین دیوونه ها پیام دادم بهش اون  کثافت پولونزده ب کارتم پولی ک حق من وبچه هام بوده خرج اون شده من میرم دادکاه بابت فساداخلاقیت شکایت میکنم وباگردش کارتات ثابتش میکنم ولی جواب نداد دوباره تل ونصب کردم ب دختره پیام تهدیددادم ک میام پیدات میکنم نه تنهااین پولا بقیه جوونایی ک برات پول ریختنم رومیشن زدبلک کرد

ببخشیدا شما خودتم خیلی مودی هستی 

بلاک آن بلاک

تلگرام نصب‌ تلگرام پاک

حضرت معصومه و رابطه با کسی که میدونی چحوریه دوباره قطع رابطه 

بخشش و دوباره پشیمون شدن

با یه ذهن اشفته فقط داری مینویسی 

کاملا مشخصه همسرتون هم بسیار هوس باز و منحرفه

اینکه تصمیمتون درست بوده یا نه بعد 25 سال رو نمیتونم نظر بدم 

من همیشه پدر و مادرم بخاطر اخلاقای پدرم مشکل داشتن

همیشه دعوا بود

ب مامانم میگفتم تو این سن ول کن دیگه!! ولی انگار زنا نمیتونن! 

ولی من از یه چیز متنفرم

توقیف و همه چی رو از دست یارو دراوردن!! 

عادلانه تقسیم کنید هر کی بره پی کارش

بدبختش نکن که نتونه خودشو جمع کنه اونوقت ولت میکنه راحت میشی 

به زودی در این مکان تیکر بارداری من هم نصب خواهد شد