دوستای گلم میشه یه دکترزنان خوب بهم معرفی کنید من تنبلی دارم وچندماهه اقدامم ولی هربار میرم دکتر متفورمین ودوفاستون بهم میدن که تاحالا نتیجه ای نداشته.یه دکترمعرفی کنید که خیالم راحت باشه بابت تشخیصش وداروهاش.اخه سونو وازمایشام چیز خیلی حادی نشون نداده نمیدونم چرا تاحالاجواب نگرفتم.
خدای خوبم آرامش امروزم رامدیون نگاه مهربانت هستم.این آرامش را برایم تا ابدحفظ کن.
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
خودم مشکل چسبندگی داشتم که با عکس رنگی حل شد .شوهرم هم مشکل کم تحرکی اسپرم داره .هنوز که نتیجه نگرفتم.دکتر خوبی هستش ولی نوبت دهیش مشکله
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
هفته قبل تو مطبش بودم منشیش به یه خانمی میگفت نوبتهامون برای تیر سال دیگه هست.ولی بعضیها که نامه از یه دکتر دیگه داشتن زود بهشون نوبت میداد.