2777
2789
عنوان

شیرازیای عزیز میشه راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه سانت که چیزی نیس دارو میده رفع میشه

الان دارم فراسیون میخورم. دوماه بود پری نشده بودم بخاطر کیست. دیگه یکی از بچه های سایت گفت دوفاستون بخور خوردم الان چن روزه پری اومده.ترسیدم یائسه شده باشم😤

هر بار این درو محکم ببند برو
استارجان ذخیره شما چنده؟

ببخشید عزیزم من اصلا از ازمایش وسونو سردرنمیارم .دکترم هم اینقدبداخلاق بود اصلا توضیحی نداد الانم چیزی پیشم نیس که نگاه کنم.

خدای خوبم آرامش امروزم رامدیون نگاه مهربانت هستم.این آرامش را برایم تا ابدحفظ کن.
ببخشید عزیزم من اصلا از ازمایش وسونو سردرنمیارم .دکترم هم اینقدبداخلاق بود اصلا توضیحی نداد الانم چی ...

درسته عزیزم 

امیدوارم ماه دیگه تاپیک بزنی بگی باردارم

خدایا شکرت بخاطر همه چی 
درسته عزیزم  امیدوارم ماه دیگه تاپیک بزنی بگی باردارم

ممنونم عزیزم.انشااله که شماهم به همه ارزوهاتون برسید.مرسی که وقت گذاشتی وراهنماییم کردی

خدای خوبم آرامش امروزم رامدیون نگاه مهربانت هستم.این آرامش را برایم تا ابدحفظ کن.

منم زیر نظر دکتر صدیقه عمویی هستم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
کجاست مطبشون.راضی بودین تاالان؟مشکلتون چیه

ساختمان پزشکان روبرو بیمارستان سعدی

خودم مشکل چسبندگی داشتم که با عکس رنگی حل شد .شوهرم هم مشکل کم تحرکی اسپرم داره .هنوز که نتیجه نگرفتم.دکتر خوبی هستش ولی نوبت دهیش مشکله 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

هفته قبل تو مطبش بودم منشیش به یه خانمی میگفت نوبتهامون برای تیر سال دیگه هست.ولی بعضیها که نامه از یه دکتر دیگه داشتن زود بهشون نوبت میداد.

فکر کنم تو بیمارستان مادر و کودک هم باشن