2777
2789
عنوان

شیرازیای عزیز میشه راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 67 پست
هفته قبل تو مطبش بودم منشیش به یه خانمی میگفت نوبتهامون برای تیر سال دیگه هست.ولی بعضیها که نامه از ...

هووو.پس بدردمن نمیخوره.من تااون موقع میمیرم از نگرانی.میشه شمارشو بهم بدی

خدای خوبم آرامش امروزم رامدیون نگاه مهربانت هستم.این آرامش را برایم تا ابدحفظ کن.

۳۲۳۳۰۸۷۵

بفرمایید گلم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۰۹۹۲۱۳۶۷۶۳۲

به این شماره هم میتونی پیام بدی و بپرسی

هر دوتاش شماره مطب دکتر عمویی هست

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
۰۹۹۲۱۳۶۷۶۳۲ به این شماره هم میتونی پیام بدی و بپرسی هر دوتاش شماره مطب دکتر عمویی هست

ممنوم عزیزم لطف کردی

خدای خوبم آرامش امروزم رامدیون نگاه مهربانت هستم.این آرامش را برایم تا ابدحفظ کن.

خواهش میکنم گلم انشالله به زودی تاپیک بارداریتو بزنی و خدا یه نی نی سالم و صالح بهت بده

خواهش میکنم گلم انشالله به زودی تاپیک بارداریتو بزنی و خدا یه نی نی سالم و صالح بهت بده

ممنونم همچنین شما.

الهی که خداوند یه نی نی خوشمزه واست عنایت کنه وتاپیک بارداریتو ببینم 🙏🙏

ای جااان. 💞😘چ دعای قشنگی عزیزدلم.. دلم لرزید. ایشاله خدا صدای شمارو بشنوه. مراد دل خودتم بده گلم😘💚

هر بار این درو محکم ببند برو