2777
2789
عنوان

شیرازیای عزیز میشه راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبی دکتر اینه که فورا تکلیف آدم رو مشخص میکنه برای من جلسه اول آزمایشات هورمونی و عکس رنگی نوشت که ...

اره همین خوبه.من فکرمیکنم الکی تو این یه سال خودمو معطل کردم

خدای خوبم آرامش امروزم رامدیون نگاه مهربانت هستم.این آرامش را برایم تا ابدحفظ کن.
اره همین خوبه.من فکرمیکنم الکی تو این یه سال خودمو معطل کردم

آره اصلا وقت آدم تلف نمیشه 

هرکاری لازم باشه فورا برات انجام میده 

مثلا به من گفت عمل نیاز داری بهش گفتم اگه میشه چندماه با دارو امتحان کن بعد عملم کن

بهم گفت برای من فرقی نمیکنه ولی نمیخام وقتت تلف بشه دوست دارم مریضام زودتر نتیجه بگیرن دیگه منم همون ماه عمل کردم

خدایا شکرت بخاطر همه چی 
توکل بر خدا انشالله خدا کمک میکنه عزیزم  چندسالته؟تاحالا تحت نظر چه دکتری بودین؟

37 سال عزیزم. دوازده ساله نخاستم الانم ک اقدام کردم فعلا هیچی. قبلا چن بار پیش دکتر چوبک مبرفتم

هر بار این درو محکم ببند برو
انشالله که به زودی تاپیک بارداریتون رو ببینیم عزیزم

ممنون از دعای قشنگت😘💞. پس برم پیش صیادی. یکی از بچه های سایت گفت پگاه روانفرم خوبه. شما تجربه شو ندارین؟ 

ممنون از دعای قشنگت😘💞. پس برم پیش صیادی. یکی از بچه های سایت گفت پگاه روانفرم خوبه. شما تجربه شو ن ...

نه عزیزم من ۳ ساله ازدواج کردم یکسال و نیمه اقدامم اولین دکتری هم که رفتم صیادی هس تا ببینم خدا چی بخاد

خدایا شکرت بخاطر همه چی 
نه عزیزم من ۳ ساله ازدواج کردم یکسال و نیمه اقدامم اولین دکتری هم که رفتم صیادی هس تا ببینم خدا چی ب ...

ایشاله ب مراد دلت برسی عزیزم. منم ی بار امتحان میکنم صیادی رو