2777
2789
عنوان

شیرازیای عزیز میشه راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 67 پست
والا منم واسه صیادی دودل بودم ولی خواهرشوهرم مهرماه رفت پیشش آبان باردار شد اینو که دیدم خیلی امیدوا ...

وااای خداکنه.خیلی نگرانم.حتما میرم 

خدای خوبم آرامش امروزم رامدیون نگاه مهربانت هستم.این آرامش را برایم تا ابدحفظ کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیابان زند،خیابان صورتگر،تقاطع معدل،ساختمان تابش،طبقه ۲،واحد ۵ تلفن ۳۲۳۱۳۰۰۰ موبایل ۰۹۱۷۵۰۳۰۲۴۰

مرسی عزیزم   

خدای خوبم آرامش امروزم رامدیون نگاه مهربانت هستم.این آرامش را برایم تا ابدحفظ کن.

به هیچ کس حتی خانوادم نگفتم که اقدامم چون میدونم بانگرانیاشون بیشتراعصابم رو خورد میکنن ولی خودم خیلی میترسم.انشااله که برم وجواب بگیرم.دعاتون میکنم

خیابان زند،خیابان صورتگر،تقاطع معدل،ساختمان تابش،طبقه ۲،واحد ۵ تلفن ۳۲۳۱۳۰۰۰ موبایل ۰۹۱۷۵۰۳۰۲۴۰

عزیزم از قبل باید نوبت گرفت؟ تکی میفرسته داخل یا چندنفرباهم؟ 

هر بار این درو محکم ببند برو
به هیچ کس حتی خانوادم نگفتم که اقدامم چون میدونم بانگرانیاشون بیشتراعصابم رو خورد میکنن ولی خودم خیل ...

انشالله عزیزم شما هم مث خواهرشوهرم همون ماه اول باردار بشی خواهرشوهرم هم ۴سال بود باردار نمیشد پلی کیستیک شدید بود من دکتر صیادی رو بهش معرفی کردم با یه دوره داروش باردار شد

خدایا شکرت بخاطر همه چی 
انشالله عزیزم شما هم مث خواهرشوهرم همون ماه اول باردار بشی خواهرشوهرم هم ۴سال بود باردار نمیشد پلی ک ...

ممنونم.انشااله

عزیزم از قبل باید نوبت گرفت؟ تکی میفرسته داخل یا چندنفرباهم؟ 

قبلش زنگ بزنید ولی سعی کنید ساعت ۴ و اینا مطب باشیدتا زود نوبتتون بشه برای ویزیت تکی میفرسته داخل برای سونو هم تکی میری پیشش ولی تو اتاق سونو پشت پرده دو سه نفر دیگه هم آماده میشن ولی درکل آره تکی میفرسته

خدایا شکرت بخاطر همه چی 
بدون دکترودارو؟ خداروشکر

راستش چند ماه قبلش میرفتم دکتر بیمارستان بهشتی دکتر شریف کاظمی .بهش گفتم بچه نمیخوام فقط تنبلی خوب بشه .چند ماه قرص جلوگیری سیپروترون داد استفاده کردم .بعد خودش گفت اقدام کن ماه اول اقدام باردار شدم دیگه

پسر نازم عاشقتم  

خوبی دکتر اینه که فورا تکلیف آدم رو مشخص میکنه برای من جلسه اول آزمایشات هورمونی و عکس رنگی نوشت که انجام دادم بردم پیشش فقط تنبلی تخمدان داشتم منظورم اینه که آدم رو معطل نمیکنه

خدایا شکرت بخاطر همه چی 
قبلش زنگ بزنید ولی سعی کنید ساعت ۴ و اینا مطب باشیدتا زود نوبتتون بشه برای ویزیت تکی میفرسته داخل بر ...

ممنون عزیزم. ذخیره تخمدانم خیلی پایینه. خدا کنه فرجی بشه

هر بار این درو محکم ببند برو