2777
2789
عنوان

لعنت به هرچی ادم بددهن

97 بازدید | 6 پست

چه مرد باشه چه زن

متنفرم از ادم بددهن وبی شخصیت که هرچی میشه شروع میکنن به فحش دادن به خانواده هرکی که به خانواده یکی فحش میده مطمعنم رو خانواده خودش اصلا غیرت نداره

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

هر کی به خانواده کسی فحش بده مطمئناً طرف مقابل هم به خانوادش فحش میده پس معلومه غیرت نداره

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

دقیقا امروز هم تو یه تاپیک استاتر به مادر خودش فحش داد یه کاربر دیگه هم به مادر استاتر گفت اوسکول من چون جلو جفتشون وایسادم گفتم زشته توهین و فحش اونم به مادر واقعا گناه بزرگیه حالا استاتر چیزی نگفت ولی اون کاربره شروع کرد هرچی از دهنش در اومد بار من کرد فقط بدبخت به اون خانواده که همچین حیوانی رو تربیت کرده کسی که توهین کردن اونم ب مادر براش مث آب خوردنه معلومه چقدر لجنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کی به خانواده کسی فحش بده مطمئناً طرف مقابل هم به خانوادش فحش میده پس معلومه غیرت نداره

من امروز تو یه تاپیک تا اومدم جواب یه نفرو بدم تاپیک قفل شد به نی نی یار گفتم تو دنیای مجازی این مشکل هست ولی واقعیت قشنگ حق طرف رو میزاری کف دستش

دقیقا امروز هم تو یه تاپیک استاتر به مادر خودش فحش داد یه کاربر دیگه هم به مادر استاتر گفت اوسکول من ...

اصلا فحش دادن مخصوصا به خانواده خیلی بی شخصیتی هست حتی اگه طرف بیاد از بدی های خانواده بگه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.