2777
2789
عنوان

شیرازیای عزیز میشه راهنماییم کنید

341 بازدید | 67 پست

دوستای گلم میشه یه دکترزنان خوب بهم معرفی کنید من تنبلی دارم وچندماهه اقدامم ولی هربار میرم دکتر متفورمین ودوفاستون بهم میدن که تاحالا نتیجه ای نداشته.یه دکترمعرفی کنید که خیالم راحت باشه بابت تشخیصش وداروهاش.اخه سونو وازمایشام چیز خیلی حادی نشون نداده نمیدونم چرا تاحالاجواب نگرفتم.

خدای خوبم آرامش امروزم رامدیون نگاه مهربانت هستم.این آرامش را برایم تا ابدحفظ کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تعریف دکتر صدیقه عموئی رو شنیدم  و همچنین مهدی پایدار  ادرسشون رو ندارم تو گوگل سرچ ک ...

عمویی قبلا نمازی بود الان رفته نمیدونم کجا مطب زده

خدای خوبم آرامش امروزم رامدیون نگاه مهربانت هستم.این آرامش را برایم تا ابدحفظ کن.
سلام.مطبش کجاست چندوقته زیر نظرشون هستی.تاالان نتیجه داشته

من تنبلی شدید داشتم فورا عمل لاپاراسکوپی برام انجام داد تقریبا ۵ ماهه زیر نظرم ۲ماه پیش لاپاراسکوپی کردم ماه قبل اقدام نداشتم برای این ماه هم بهم لتروزول و آمپول سینال اف داده 

دکتر خودت کیه؟

خدایا شکرت بخاطر همه چی 
من تنبلی شدید داشتم فورا عمل لاپاراسکوپی برام انجام داد تقریبا ۵ ماهه زیر نظرم ۲ماه پیش لاپاراسکوپی ...

من چندتا رفتم اخری یزدانی بود

مطب که زده منم قبلا میدونستم اما یادم رفته  من نوبت گرفتم برم پیشش همون ماه باردار شدم دیگه نر ...

شماهم تنبلی داشتین

من چندتا رفتم اخری یزدانی بود

والا منم واسه صیادی دودل بودم ولی خواهرشوهرم مهرماه رفت پیشش آبان باردار شد اینو که دیدم خیلی امیدوار شدم البته تو مطب خیلیا رو دیدم باردار شدن زیر نظرش

خدایا شکرت بخاطر همه چی