2777
2789

چ نکته مثبتی داشت ک الان ناراحتی 

فداسرت بزا با یه ادم درست ازدواج کنی قدرتو بدونه 

اونموقع میدونی زندگی چ شیرینه

خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و  رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ نکته مثبتی داشت ک الان ناراحتی فداسرت بزا با یه ادم درست ازدواج کنی قدرتو بدونه اونموقع میدونی زند ...

هعیی خواهر بخت بخت اول من اگه شانس داشتم همون اول خوشبخت میشدم نه که حتی از دومی هم شانس نیوردم 

بهم گف مردم میگن تو یه مشکلی داری که دو تا شوهر دارن طلاقت میدن

مردم ؟ 

تو باید اینو با لگد پرت میکردی از زندگیت بیرون نه اینکه التماسش کنی 

در اخر اون ترکتت کرد کسی که ارزش یه تف نداشت 

برو طلاق بگیر 

بهم گف مردم میگن تو یه مشکلی داری که دو تا شوهر دارن طلاقت میدن

اتفاقا اون آقا پست هستو مشکل داره که خیانت میکنه

سیب زمینی بی غیرت

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

هعیی خواهر بخت بخت اول من اگه شانس داشتم همون اول خوشبخت میشدم نه که حتی از دومی هم شانس نیوردم

منم جدا شدم 

روزی ک جدا شدم رفتم یه مغازه از ناراحتی گریه کردم بد مغازه داره گفت منم جداشدمو خوشحالم گفت انقدر خجالتی کشیدم نتونستم ب کسی بگم دوبار طلاق گرفتم 

بد گفت الان نامزدم و شوهرم گفته صدبارم طلاق میگرفتی مهم نبود برام باز عاشقتم 

میگفت اصلا انگار تا حالا زندگی نکردم تا این اقا اومده تو زندگیمو روز ب روز زندگیم بهتر میش 

کلی امیدواری بهم داد 

۷سال طفلی طلاقش طول کشیدو بزور جدا شد 

خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و  رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی

دلم میخاد سیگاری بشم اصلا برم لات بشم این همه خوب و معصوم بودم نتیجش شد چی؟

ریه هاتو نابود کنی معتاد نیکوتین بشی هرروز که چی؟

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

با اینکه با خیانتش هرزه بازی هاش کنار اومدم ولی انگار بی فایدس

میدونی چیه؟ نمیخوام ناراحتت کنم ولی این وسط اسکل واقعی تو هستی که واسه خودت و زمانت هیچگونه احترامی قائل نیستی🤦🏻‍♀️😠

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین