2777
2789

سلام بچه ها

به نظر من چهره ی ساره بیات جذابه

حامد بهدادو هم خیلی دوس دارم

اما واقعا به نظرم برا عروس و دوماد شدن مناسب نیستن

یعنی بازیگر جوون تر نداریم؟

ساره بیات نمیدونم چرا اینجا خیلی شکسته نشون میده

باز تو عاشقانه خیلی شیک بود

قبول دارین؟

اما در کل سریالشو دوس دارم 😍

خدا رو هزاران بار شکر 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قسمت دوم که هیچ اتفاق خاصی  نیوفتاد،  دنبال عروس گشتن فقط

💕فدای سرت  اگر آنچه میخواستی نشد. اگر چرخ دنیابا چرختو نمیچرخد .تو چایت را بنوش☕روی ایوان خانه مادربزرگت بنشین و با او گپ بزن.میتوانی غرور را کنار بگذاری و عشق زندگیت را به یک شام دونفره دعوت کنی.❤️برای پرنده ها🕊️ دانه بریزی و بعد، از دیدن نوک زدن آنها به دانه های گندم🌾 لذت ببری.میشود دقایقی را برای مادرت ❤️کنار بگذاری و چند لحظه را در آغوش او سپری کنی میبینی که چقدر آرام بخش است.میشود از زندگی لذت برد .میشود از ثانیه ها 🕰️نهایت استفاده را کرد.مگر چقدر عمر میکنیم که بخواهیم آن را هم صرف سروکله زدن با این و آن بکنیم و از شکل راه رفتن همراهمان تا آبی بودن رنگ آسمانو گردی زمین 🌏ایراد بگیریم چه خوب میشد اگر میتوانستیم به زمین و زمان گیر ندهیم و سخت نگیریم.خوب میشد اگر زندگی میکردیم نه فقط نفس  میکشیدیم !😍😊

بنظرم مسخرس 

ولی نگا میکنم

خواهره عروس میشد بهتربود

ساره بیات مثلا عروس بود؟چه میکاپیه؟چه لباسیه؟

مانکن همه چیش جذابه ارایشا لباسا والا مریلازارعی بهتربود تو عروس

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

من ازساره بیات خوشم نمیادوب نظرم براعروس شدن پیرمیزنه. بعدم ارایش یکتاناصرخوشگل تربودتاساره ک مثلاعروس بود. ولی عااااشق لباس یکتاناصرشدم درعین اینک پوشیده بودولی خیلی زیبابود. لباس نسرین مقانلوک دیگ عااااالی

خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است