2777
2789

به نظرم اولش یه مدل موی قشنگ انتخاب کنه موهاشو سروسامون بده بعد ابروشو درست کنه و اصلاح صورت،سپس لوازم ارایشی در حد یک ارایش ساده بخره چون احتمالا خیلی ماهر نیست مثلا رژ لب کرم پودر ریمل و مداد چشم و رژگونه،بعد لباس بنا به نحوه پوشش خودش مثلا اگه مهمونیا با مانتو میشینه مانتوی قشنگ بخره چند دست با روسری های هماهنگ باهاشون و کیف و کفش مناسب اگر پیراهن میپوشه به همین منوال یا اگه شومیزو شلوار میپوشه ... مهمش اینه که الکی خرید بیجا نکنه مثلا اگه سه دست شومیز خرید بعد رفت شلوار بخره در نظر داشته باشه شلواری که میخره بتونه با اینا ست کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کم

خب بنظرم رو قیافه کار کن.کرم پودر مخصوص پوستت بگیر.مداد ابرو اگه خالیه ابروهات.یدونه رژ خوش رنگ .یدونه مداد چشم.همینا کافیه برا ارایش روزانه و تو خونه.بعدم اگه پول داشتی اگر زیاد میری بیرون یه پالتو و کفش شیک بخر.اگه بیشتر تو خونه ای چند دست لباس خونه تمیز و شیک بگیر.

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک

اینا که گفتم از نظر ظاهری بود از نظر جسمی و سلامتی هم لازم نیست اگه بودجت محدوده میتونی تو خونه ورزشایی که مطمینی بهت اسیب نمیزنه بکنی،اب خوردن غذاهای سالم و تازه میوه و سبزیجات بخوری 

مثلا با۳۰۰تومن میتونی لوازم ارایشی هایی که گفتم و چندتا لباس عالی تو خونه ای بگیری.

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
چرا عزیزم؟

به خیلی از خواسته هام نرسیدم . فوق لیسانسمو سه سال پیش گرفتم هیچ غلطی نکردم.

داشتم روو افکارم کار میکردم که یکم مثبت شه،یکدفعه به کار مسخره برام پیدا شد، فک کردم میرم به درامد میرسم، ولی رفتم به اتفولانزا و بدبختی رسیدم، الانم دوباره بیکارم و افسرده و بی انگیزه تر از قبل.

زر زدن اطرافیانم ناراحتم میکنه که سنت دیگه بالا رفته موقعیتهای ازدواج و کار رو از دست دادی

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم
به خیلی از خواسته هام نرسیدم . فوق لیسانسمو سه سال پیش گرفتم هیچ غلطی نکردم. داشتم روو افکارم کار م ...

اطرافیان حالتو میبینن حرف میزنن.اگه پرشور بشی اخلاق اونام عوض میشه.همه چی برمیگرده به خودت

من همین یه دونه ام!
اطرافیان حالتو میبینن حرف میزنن.اگه پرشور بشی اخلاق اونام عوض میشه.همه چی برمیگرده به خودت

اره اعتماد بنفسمو از دست دادم.

میام هر غلطی کنم میبینم پول میخواد میشینم سرجام 

انقد دلم میخواد ناخنهامو بکارم، قبلا ناراحت نماز و ... بددم، الان بیخیالش شدم پولشو ندارم

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم
لوازم ارایش سیصدتومنی که گفتی 

من امروز یه کرم پودر خریدم الیزکیتا فک کنم۴۵.یه مداد ابرو۵تومن.یه رژ۲۰تومن.یدونم خط چشم۲۰.برام بسه چندماه اینا.مگه قراره حتما چیزای گرون بخریم.