2777
2789
من امروز یه کرم پودر خریدم الیزکیتا فک کنم۴۵.یه مداد ابرو۵تومن.یه رژ۲۰تومن.یدونم خط چشم۲۰.برام بسه چ ...

واقعا برندای گرون به من حال خوبی میده. دلم پنکک لاکورت میخواد دلم ریمل .... میدونی چند ساله لوازم ارایش نخریدم

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا برندای گرون به من حال خوبی میده. دلم پنکک لاکورت میخواد دلم ریمل .... میدونی چند ساله لوازم ار ...

مگه بهتر ریمل مک هم داریم؟مامانم ۳۰تومن میفروشه.فکرنکنم اگ گرون بدن یعنی خیییلی خوبه ها نه دوستدارن گرون فروشی کنن

خوبه نگفتی پاشو صورتتو شور اول😂😂

نگفت که خودم🤤🤤😲😲

بابا گفت هیچ کاری نکرده لباسو اینا هم گفت گفتم لابد برا کسی میخواد که صفره😂😂😂 تا گفت یه زن چرکه کثیف با لباس پاره و صورت پر مو اومد تو ذهنم قصد بدی نداشتم 😂😂😂

هیچ
نگفت که خودم🤤🤤😲😲 بابا گفت هیچ کاری نکرده لباسو اینا هم گفت گفتم لابد برا کسی میخواد که صفره😂😂 ...

نه قصدت شریف بوده😝😝😝😝خو جای صرف کردن وقتت تو نی نی سایت برو ب خودت برس اسی جون عزیزم برو.

واقعا برندای گرون به من حال خوبی میده. دلم پنکک لاکورت میخواد دلم ریمل .... میدونی چند ساله لوازم ار ...

من اصلا به برند فکر نمیکنم.چه لباس،چه لوازم ارایشی.هرچی به پوستم سازگار باشه و به تنم بیاد میخرم.حتی اگه ارزون باشه

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
الان هزینه ها بالاست نمیشه زیاد به خودت برسی اماواسه پرشدن صورت یا رفع جوش روشنی پوست بخوای میتونم ک ...

عزیزم میشه منم راهنمایی کنی ؟  جوش زیر پوستی و جای جوش دارم😣

دلم خدا را میخواهد .. و اندکی آرامش 💚