2777
2789
عنوان

شوهرم گفت از حجابت ناراضی ام.چادری شو

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 70 پست
خیلی خوبه، کارسختی نیست، چادری باش و مرتب بدون توجه به حرف دیگران...اگرخودت هم بهش رسیدی که واقعا به ...

ولی حرفتون قشنگ بود.اگه برای پوشیده ترشدن میخوای چادرو بپوش نه برای زیباترشدن.تاهمیشه تو ذهنم میمونه.وچادری میشم

گل پسرم دوستت دارم💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی حرفتون قشنگ بود.اگه برای پوشیده ترشدن میخوای چادرو بپوش نه برای زیباترشدن.تاهمیشه تو ذهنم میمونه ...

موفق باشی عزیزم.

وقتی کاری خدایی رو انتخاب میکنی بشین راحت با خودش حرف بزن، کوچک ترین دغدغه هات رو هم باهاش مطرح کن و محکم تو راهش وایسا او واقعا به ما نزدیکه و از مادر به ما مهربان‌تر، حتما کمکت میکنه.

در کنار همسرت خوشبخت باشی

بخاطر همین میگم احترام بذارید. شخصیت آدم ها با هم متفاوته

ببخشید ولی من نمیتونم به پسری که ساق پاهاش پیداس و پشماشو میکنه تو چشم بقیه احترام بذارم.

پس من بعد بقیه با شورت بیان بیرون بگیم احترام بذاریم

این نیز بگذرد...
بخاطر همین میگم احترام بذارید. شخصیت آدم ها با هم متفاوته

درسته،سلیقه ها متفاوته،مثلا شوهر اسی چادری دوس داره درحالیکه خواهراش که خونوادش محسوب میشن باز میگردن،پس توی یه خونواده هم اختلاف سلیقه هست

شما حجابتو حفظ کن لزومی نداره چادر سر کنی ... چون بعد ی مدت میزاری کنار .. هیچ وقتم خودتو با کسی مقایسه نکن ..خانوما تو باز پوشیدن دیگه دارن با هم مسابقه میزارن‌... جوری باش که هم خودت دوست داری هم بتونی شوهرتو ناراحت نکنی .... 

عزیزم من این جمله رو یه جا خوندم خیلی قشنگ بود برای امضام هم گذاشتم 

بگذار همه مسخره ات کنند     چادرت را.     سیاه بودنش را 

می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه 

وقتی به این فکر کنی که داری امام زمانتو با این کار خوشحال میکنی اونوقت دیگه حرف مردم برات اهمیت پیدا نمیکنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بخاطر شوهرت چادرى نشو چون اون از روز اول تو رو هرجور ديده بايد همون جور قبولت كنه اما اگه خودت دوست دارى يه بحث ديگس اگه دودلى بيشتر فكر كن چون حالا كه يه بار گذاشتيش كنار دوباره هم ممكنه بذارى اونوقت راضى كردن شوهرت كار حضرت فيله، تازه تو هم كه مسخره كردن خواهرشوهرات هم برات مهمه ديگه دهن اونا رو هم نميتونى ببندى و بيخيال باشى پس بيشتر فكر كن

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود