2777
2789

امشب شوهرم گفت از حجابت ناراضی ام میری بیرون شال نپوش گردنت موهات همه بیرونه.بعدشم گفت چادربهت میاد(اخه محرم  پوشیدم)گفت چادربپوش اگ سختت نمیشع.منم چادر دوست دارم ولی دودلم.ازطرفی خواهرشوهرام خیلی بازن ولی جاریم چادریه.مثلا شلوار قد ۹۰ نپوشی میگن بی کلاسی.من خودم خوشم نمیاد قد۹۰.بعد اینکه من معمولی چهرم پوستم گندمی چشامم درشته ولی اونا همه سفید وچشم رنگی حس میکنم باچادر من خیلی شلخته میشم .یا چهرم بسته میشه.بنظرتون چیکارکنم.ایتم بگم خانواده شوهرم مذهبی ان خیلی ولی دختراش نه.

گل پسرم دوستت دارم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجای چادر, یکم جمع و جور تر لباس بپوش که شوهرت گیر نده, بهرحال شوهرته ,نباید ناراضی باشه

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  

هرجور خودت صلاح میدونی باش 

نه بخاطر شوهرت چادری شو نه بخاطر خواهرشوهرات باز لباس بپوش

خودت عقل داری ببین عقلت چی میگه ول کن لباس پوشیدن بقیه رو 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
واقعا؟سخت نیست؟یه جوری رفتار نمیکنن؟

خیلی خودشونو بالا میگیرن ووو. اما مگه هر کی چادریه بی کلاسه؟ هرچی میگن بگن اهمیتی نداره

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩