2777
2789
عنوان

خانومایی ک سقط داشتن

66 بازدید | 9 پست

سلام خانوما ببخشید من هفته 9بارداری ب دلیل تشکیل نشدن قلب جنین ب طور طبیعی سقط داشتم الان رفتم سونو میگه 15.6x10.2 میلیمتر از جنین مونده دگفت گفت میتونه چند روز صبر کنی بیوفته یا بری بیمارستان شیاف زیر زبونی برات بزارن تا بیوفته بنظر شما اگه اینطوری نیوفته و نرم بیمارستان خودش با پریود بعدی دفع میشه?الان فقط خونریزی جرئی دارم و لخته چیزی نمیبینم

دلم تنگه خانه ی پدریه😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی جنین نمونده ؟ اگه ۱۰۰ درصده برو حموم گرم کن آب داغ بگیر کمرت آب انار شیرین و چای دارچین زیاد ...

اره فقط بقایای حاملگی مونده ,انگار دیگه از این چیزا میخورن فایده نداره خیلی دمنوش  خوردم 

دلم تنگه خانه ی پدریه😭
عزیزم خرما هسته هاشو در بیار با روغن تفت بده خوب که خوب له بشه بعد پهنش کن روی پارچه یکم ولرم ک شد ب ...

تقریبا چقدر خرما لازمه? بعدش روغش روغن حیوانی باشه?

دلم تنگه خانه ی پدریه😭
عزیزم خرما هسته هاشو در بیار با روغن تفت بده خوب که خوب له بشه بعد پهنش کن روی پارچه یکم ولرم ک شد ب ...

فقط ی چیزی از کجا بفهمم ک کامل دفع شده باید شبیه لخته باشه ? اخه اندازس کمه الان ی لخته خیلی کوچولو میاد ولی نمیدونم اونه یا ن

دلم تنگه خانه ی پدریه😭