2777
2789
عنوان

شاهد یه خیانت بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 2106 بازدید | 90 پست
نه عزیزم این ک بعضي مردها مغزای و زندگی لجنی دارن رو نمیشه به همه تعمیم داد و گفت همه

اونقدر این افراد زیاد شدن که اون جندنفری ک اهل خیانت نیستن اصلا دیده نمیشن.الان اکثریت اینجورن اکثریت ک میگم جدی جدی زیادن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه گفتن به همسرشم تا زمانی که صد در صد مطمین نشدید جز به هم ریختن زندگیش با دو تا بچه فایده نداره باید بهش بفهمونید که دست بکشه یه نفر غیر از شما تهدیدش کنه ابرو تو میبرم و بترسوندش که عکس دارم واز این حرفها یکی که غریبه باشه 

اگه دوست داشتید برای  تو راهی من یه صلوات بفرستید😘ممنونم ازت❤️ 

اگه قصد صحبت و موشکافی داشتی باید همونموقع میرفتی داخل و شاهد حضور اون زن بودی اما الان اگه حرفی بهش بزنی شک نکن داداشی طلبکارم میشه به شدت بهت میپره و میگه داری بهش تهمت میزنی پس هیچ کاری نکن هدایتم نمیشن

خداروشکر تربیت خانوادگی ما جوریه ک نه پدرم نه برادرم ونه پسرعموهام به غیراززن خودشون نگاه نمیکنن.ولی ...

دقیقا به همین دلیل پرسیدم ، اخه گفتی این روزا (همه ) ی اقایون این کار رو میکنن 

خیلی ها هستن که  این کار ها رو در شان خودشون نمیبینن عزیزم

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
نه منظورم اینه نفس نفس زدن دلیل بر خیانت نمیشه

ببین مم کلا دفترو مرتب میکنم اونجا متکا و پتو داریم واسه نیروی خدماتی که گاهی میاد و استراحت میکنه. کلید دفترو فقط من دارم و همین آقای جای برادر. اون متکا و پتو رو من همیشه مرتب میکنم و کسی بهش دست نمیزنه. اولین نفری که وارد دفتر میشه و ازش خارج میشه منم. دفعه قبل که سوتی داد، اون متکا و پتو جابه جا شده بود و خیلی شواهد تابلوئه دیگه

خیلی خیلی. دقیقا تمام تصوارتم ازش به هم ریخته. خیلی آدم خیر و خوبیه. به همه کمک میکنه مامانش همیشه م ...

از این دست تاپیکا که مربوط به خیانته تو سایت زیاده ، همه شون ناراحت کننده هستن ولی این موردی که شما گفتی حالم رو بد کرد ....نمیدونم چرا ....ولی خیلی ناراحت شدم.

میتونم درک کنم که یدفعه تموم باور آدم فرو بریزه ، چه حس بدیه .....نمیدونم واقعاً ....کاش خدا کمکش کنه و از این منجلاب بیاد بیرون.

شما هم میتونی کمکش کنی .....من بر عکس دوستان نظرم اینه که حتماً باید باهاش صحبت کنی ..... اینجوری که داره پیش میره ، حتماً یه روزی زنش متوجه میشه ....همین جوری که شما متوجه شدی ....

میگم اون بقیه ی آقایون که میگین با همین ، اونا چی ، احتمالاً اونا هم از شیرین کاریه این آقا خبر دارن دیگه ؟

همه با هم دست به دست هم دادن تا دوستشون بیشتر تو منجلاب فرو بره ؟

از این دست تاپیکا که مربوط به خیانته تو سایت زیاده ، همه شون ناراحت کننده هستن ولی این موردی که شما ...

ممنون که درکم میکنی. انگار دنیا رو سرم خراب شده. نه مطمعنم این رابطه تازست و هیچکس خبر نداره. بقیه آقایون داداشاش هستن و شک ندارم که نمیدونن. فعلا هیچکس نمیدونه اما میدونم که لو میره چون خیلی ناشیه. رابطمون باهم خیلی خوبه. بنظرت یه وقت بزارم باهاش حرف بزنم؟؟؟ واای اصلا نمیدونم چجوری سر صحبتو باز کنم. دلم واسه زندگیش میسوزه

هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست همیشه یادت باشه بعدش شما میتونی در مورد همچین قضیه ای با اون آقا اصن دا ...

میدونم هیچی بعید نیست اما راستش من اصلا آدم تیزی نیستم و فکر میکنم اینکه اینجوری واضح متوجه این قضیه شدم حتما یه دلیلی داره. اگه قرار بود برام مهم نباشه و بگم به من چه، اصلا چرا باید اینو میفهمیدم؟؟؟ بنظر من هیچی اتفاقی و بی دلیل نیست