2777
2789
عنوان

شاهد یه خیانت بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 2106 بازدید | 90 پست
ممنون که درکم میکنی. انگار دنیا رو سرم خراب شده. نه مطمعنم این رابطه تازست و هیچکس خبر نداره. بقیه آ ...

برادر واقعیش منظورتونه ؟

آره حتماً باهاش حرف بزن .....حداقلش اینه دِینتو نسبت به زنش ادا کردی .....چشمت رو به روی اتفاقی که افتاده نبند ، اگه تازه افتاده باشه تو این خط، بیرون اومدنش براش راحت تره ....گرچه مزه ی رابطه پنهانی رفته زیر زبونش و کارش سخته و اراده ی قوی میخواد تا از این منجلاب بیاد بیرون .....

من شک ندارم که یه روز زنش متوجه میشه و همه چیز خراب میشه .....اما حالا فرصت هست ....شاید بشه کمکش کرد تا از این تباهی بیاد بیرون .....

میگم زنش که  ۲۴ سالشه کی ازدواج کرد و کی  وقت کرد دو تا بچه بیاره ؟

پس ازدواجشونم زیاد قدمت نداره .....چی شد که از زنش گریزون شد 🤔

اینکه میرفتی داخل یا مستقیم بهش بگی ایده خوبی نیست.

به نظرم بهتره یه جوری غیرمستقیم بهش بفهمونی یه چیزایی فهمیدی تا یه کم بترسه و خودشو جمع کنه

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر واقعیش منظورتونه ؟ آره حتماً باهاش حرف بزن .....حداقلش اینه دِینتو نسبت به زنش ادا کردی ..... ...

اره چندتا برادرن که باهم کار میکنن.زنش ۱۸ سالگی ازدواج کرده و زود بچه دار شده. این آقا تو سن کم به خواسته مادرش و با همسر انتخابیه مادرش ازدواج کرده و الان وضع مالیش خوب شده و... ممنون از راهنماییت منم با نظرت موافقم. باید یه کاری بکنم حتما

بچه ها برام کاری پیش اومده باید برم برمیگردم میخونم ممنون میشم راهنماییم کنین. 

ب نظرم از خانمش و نعمت بچه هایی ک داره نامخسوس تعریف کن،از زیبایی خانمش،از این جور چیزا...بعضي وقتا آدما قدر داشته هاشونو نمیدونن تا از دستش ندادن

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

حرمتی نمیموند خیلی زشت میشد خصوصا که ما زیاد رفت و آمد داریم

آره واقعا بد میشد

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم
بچه ها از لحن حرف زدنش شک ندارم که خطا رفته. و از شناختی که ازش دارم غیر ممکن بود بزاره من تو سرما ب ...

ن،بهش تیکه بنداز🤨

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
حالا یه خانم ک بره تو واحد کاری  بعدم تماس بگیره اون داداش نفس نفس بزنه  و بعد بگه دوستم ...

😂😂😂😂😂

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍