2777
2789
عنوان

شاهد یه خیانت بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 2106 بازدید | 90 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من اصلا به هیچکس نمیگم به زنشم هرگز نمیگم. فقط یه چیزی شماها فکر کنین این آقا واقعا برادر منه ...

اگه داداشته که بزن پس کلش تهدیدش کن به زنش میگی اگه تکرار بشه

بینهایت حال من خوب است😁باور میکنی؟😔
فعلا این حقیقت موجود چه غلط کنن چه نکنن این حقیقت نمیتونیم انکارکنیم

شما ، همسر و پدر و برادرت این کار رو میکنن؟

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
خواستم برم روم نشد. و اینکه روابط خانوادگیمون خیلی خوبه من اگه میدیدمش دیگه نمیتونستم برم اونجا سرکا ...

اجی من چنتا شورت بیشتر از شما پاره کردم.دارم میگم به روی خودت نیار.نه با خودش حرف بزن.نه با خانومش...فراموش کن.شتر دیدی ندیدی گلم

بچه ها من اصلا به هیچکس نمیگم به زنشم هرگز نمیگم. فقط یه چیزی شماها فکر کنین این آقا واقعا برادر منه ...

صد در صد خیر 

برادر نیست ادم برادر خونیشو میتونه نصیحت کنه اونم اگر گوش کنه 

جنبه ندارن اقایون داداشی ک 

والسلاااااااام 😐

فعلا این حقیقت موجود چه غلط کنن چه نکنن این حقیقت نمیتونیم انکارکنیم

نه عزیزم این ک بعضي مردها مغزای و زندگی لجنی دارن رو نمیشه به همه تعمیم داد و گفت همه

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

خیلی ناراحت کننده بود.

چقدر بد که تموم تصورات خوبتون خراب شد ...

به نظرم حتماً باهاش صحبت کنین .....البته اگه حاشا نکنه 

خودش و زنش چند سالشونه ؟

خودم فکر میکنم زود لو میره و آبروش میره چون اینکاره نیست و اصلا زرنگ نیست. سری قبلم که من بهش شک کردم سوتی داده بود که الان مطمعن شدم. میگم من باهاش غیر مستقیم صحبت کنم؟ شاید روش تاثیر بزاره

شما ، همسر و پدر و برادرت این کار رو میکنن؟

خداروشکر تربیت خانوادگی ما جوریه ک نه پدرم نه برادرم ونه پسرعموهام به غیراززن خودشون نگاه نمیکنن.ولی دروغ چرا فامیل مادری داریم این خیانتارو خود دومادمون دمارمون دراورده دیگه.هرکاری کردیم دست برنداشت اصلا اگ میخواست دست برداره وارد این ماجراها نمیشد

خیلی ناراحت کننده بود. چقدر بد که تموم تصورات خوبتون خراب شد ... به نظرم حتماً باهاش صحبت کنین ... ...

خیلی خیلی. دقیقا تمام تصوارتم ازش به هم ریخته. خیلی آدم خیر و خوبیه. به همه کمک میکنه مامانش همیشه میگه این پسرم واسه بقیه برادرا مثل پدره. نمیدونم چرا این اشتباهو کرده. من دلم واسه خوبیاش میسوزه که نمیخام تو لجن برع