2777
2789
عنوان

شوهرم و مادرش ميگن طلاق بگير

| مشاهده متن کامل بحث + 1888 بازدید | 97 پست
دمت گرم شير مادرت حلالت حودش هيچ گوهي نيست فقط مادرش از اون مادراست

ببین مادرشم یه بارجلوش محکم وایسی دمشو کوتاه میکنه.

اتفاقا دعا کن بکشونتت دادگاه اونموقع تو طلبکاربشو و پای ننشو بکش وسط.بگونمیزاره من زندگی کنم ویکمم پیازداغشو زیاد کن.ببین چجوری ازش تعهد بگیرن و دهنشوگل بگیرن

والا ...چه پرروشدن عوضیا. انگاردل بخواه اوناست.یه مشت زن لاشخور پسرای لاشخورترازخودشونو میندازن به ...

استارتر مظلومه فک کنم که مادر شوهرش زنگ زده ترسوندتش

من باشم با قانون یه بلایی سرش میارم که ب پام بیوفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین مادرشم یه بارجلوش محکم وایسی دمشو کوتاه میکنه. اتفاقا دعا کن بکشونتت دادگاه اونموقع تو طلبکارب ...

فدات كه تو زني نه ما

بخدا دوستي دوستي پدرمو دراوردن خالا پيشنهادت برا من چيعه

بخدا من بچه بودم ارمدم شهر غريب اينقد التماس خانوادم كردن  كه جواب مثبت بدم حالا هم ننش زنگ زد ...

ایشالله که دق کنه بمیره.آشغال 

حواست باشه زرنگ باش و وانده.شهرهرت نیست که مرد بگه نمیخوام دادگاه بگه باشه حق باتوه.

مادرشوهرمن ، یبار وقتی باشوهرم دعوام شد، هی به شوهرم میگفت چراحرص میخوری نهایت طلاقش میدی دیگه،حرص نخور سرت دردمیگیره مادر.

منم اونموقع خونش میشستم.کاری کردم به گوه خوردن افتاد.پاموکردم تویه کفش که دیگه توی اون دخمه نمیام که نمیام.واومدم بیرون.الان داره تک وتنها زندگی میکنه.حقشه تا اون باشه گوه نخوره

ببخشیدا من خیلی بدم میاد ازینجورآدما..عصبیم میکنن

ایشالله که دق کنه بمیره.آشغال  حواست باشه زرنگ باش و وانده.شهرهرت نیست که مرد بگه نمیخوام دادگ ...

خوب بنظرت من چكار كنم شوهرم بخودم نميگه دردش چيعه ميره پيش اون من نميدونم يه مرد سي ساله چرا بايد ماماني باشه و من بيست و چهارساله بايد مثل يه مرد غريبي بكشم بچه بزرگ كنم بعدم طلاق بگيرم

حالا انشالله كاينطور باشه به مادرشوهرم ميگم من طلاق نميگيرم ميگه تو دادگاه راضيت ميكنن باهات حرف مي ...

خب شما وقتی کتک میخوری باید بری پزشک‌قانونی مخصوصا اگر‌بچه ها و‌میزنن

و باید صدای مادره و‌ضبط کنی که نتونن انکار کنن که خودشون درخواست دادن

عزیزم اصلا کم نبار و بگو باشه اتفاقا منم تو فکر طلاقم...اینا میخوان بترسوننت..خانوادت پشتت هستن یا ن ...

اره ولي اونا رو فعلا نياوردم وسط تا حل و فصل بشه همشم دارم به شوهرم توجه ميكنم از ننش بندازمش

فدات كه تو زني نه ما بخدا دوستي دوستي پدرمو دراوردن خالا پيشنهادت برا من چيعه

توهم زنی ...بنظرمن اصلا الان به خانوادت چیزی نگو.بروی خودت نیارهمچین زری شنیدی که زده کسی.اگه بازمادرشوهرت زنگ زد بشورش بزار کنار.تاحساب کاربیاد دستش.

اگرم دیدی اقدام کرده که بنظرم بکنه بهتره چون تو اونجامیتونی حقتو بگی و پای بی غیرتی شوهرت و فضولیای ننشو بکشی وسط، اونموقع با پدرصحبت کن که بیاد پشتت وایسه.یا برادراگه داری.

من برادرندارم ولی پدرم هرجا رفتم دنبالم اومد.

اره من خيلي مظلومم هر شب گريه ميكنم و جرات ندارم به بابام بگم

خب منم نمیتونم از حقم دفاع کنم اما اینطور آدما رو قانون آدم میکنه

دوباره که زنگ زد بگو بیا بچه هاتونو هم ببرین خودتون بیوفتین دنبال کارای طلاق

نترس بخاطر بچه ها.جفتشونو ادب کن.

انا الان میدونن تو بچه ها رو دوس داری نفسشون از جای گرم بلند میشه.کسی الان نمیتونه دوتا نوه رو نگه داره بزرگ کنه مگه مغز خر خوردن که بچه هاتو بگیرن؟فقط میترسوننت