2777
2789
عنوان

شوهرم و مادرش ميگن طلاق بگير

| مشاهده متن کامل بحث + 1888 بازدید | 97 پست

یوقت نقطع ضعف ندی دستشون بگو بیا بچه های پسرتم ببر پس اون ک نمیتونه نگه داره

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بنظرت من چكار كنم شوهرم بخودم نميگه دردش چيعه ميره پيش اون من نميدونم يه مرد سي ساله چرا با ...

فقط اگه کشوندت دادگاه درخواست مشاوره بده.و آزمایش سلامت جسم وروان ازش بگیرن

چرا نشه؟؟ خیلی معذرت میخاد ها اون بچه از تخم و ترکه همون پدر فردا از اون باباش بیشتر نمیشه

شما درست میگی 

ولی نمی دونم خودتون بچه دارین یا نه 

من اصلا نمی تونم از پسرم بگذرم 

خوشحال میشم پیجم 
فدات گلم بخدا بجز خدا هيچكيو صدا نزدم و ازش خواستم تقاصمو بكنه فقط خودشم خواهر داره انشالله روزگارشو ...

عزیزم کاملن درکت میکنم که چقدر ناراحتی  ولی قوی باش اینو رسم روزگار میگه  قوی باش  و نزار از سادگی و مهربونیت سواستفاده بشه مردی که انقد ضعیفه که هرچی میگی میره میزاره کف دست خانوادش  ارزش  جنگیدن  نداره حتی اگه مجبور شدی  بچه هارم بده  بهش ببینم چجوری میهاد بادوتا بچه  دوباره تجدید فراش کنه  بچه ها تا ٧ سالگی  باتوان  اما تو  بخاطر تنبیه پدر بی معرفتشونم شده بگو  طلاقم  بده و بعد طلاقم  بچه هارو خودت بزرگ کن  من میرم پی زندگیم...هرگــــــــز  وقتی  شوهرت  میگه طلاقت میدم تو خودتو کوچیک نکن  و نگو که  نمیخام و طلاق نمیگیرم..اعتمادبه نفس داشته باش  بگو خیلیم دلت بخاد که  زنی مثل من داشته باشی  من با کسی میمونم که برام ارزش قایل  باشه  منزلت خودتو پایین نیار خودتو دست بالا  بگیر و ببین  چجوری  شوهرت کوتاه خواهد اومد...انقد که تو کوتاه اومدی  بدعادت شده  فک کرده  این کوتاه اومدنا از کاستی توعه  و تو یه چیزی کم داری  اما از این ببعد  اصلن خودتو دست کم نگیر  گفت طلاق  بگو باشه حق و حقومو بده  میرم پی زندگیم تو هم  بردار بچه هاتو بزرگ کن و بشین  ور دل ننت... و اینو یادت باشه  هرگز  یه دختر نرمال نمیاد زن یه  مرد بی منطق با دوتا بچه  بشه  پس  وقتی تهدید به طلاقت میکنه  نترس  و خودتو دست کم نگیر  اینو یادت باشه  تو یه زنی  و یه زن  خیلی چیزا داره  که اگه ازش استفاده  کنه  موفق میشه  یکیش  سیاست زنانه و اعتماد به نفسشه..

عزیزم حالاکه مادرش دلش میخوادتوطلاق بگیری پس نکن سیاست به خرج بده بعضی پسرامامانین بایدازاول تربیتشون کنی تنهاراهش اینه اول دل خودشوبدست بیاربعداون مادرعوضیشوازچشمش بنداز کاری کن ازمادرش متنفربشه نزدیکش نره  مادرشوهرمن منوتاپای طلاق بردولی چون اون میخواست تسلیم نشدم کاری کردم 5ساله شوهرم خونش نمیره فقط یه جامیبینه بهش سلام میده..نمیدونم بعضی مادراچطوردلشون راضی میشه زندگی پسرشونوبهم بزنن

از ديشب تا حالا اثلا بهش نگفتم ننه ات زنگ زده

والا چی‌بگم

برین مشاوره بهتره ایشون اصلا به بلوغ نرسیده بعد پدر دو‌بچه اس 

این کار شما بدتره دارین توجه نشون میدین که خیلی بدتره با خودش میگه من رفتم مثه بچه دو ساله پیش مامانم غر زدم الانم همه چی شد همونی که میخوام پس دوباره هم‌زنم گفت بالا چشمم ابرویه میرم همین‌کارو‌میکنم جواب میده🙄

اگرم‌میخواین زندگی‌کنین این‌ راهش نیست

بدم اومدازت استارتر یعنی چی نمیخوادت موندی ونمیخای جداشی واقعاغرورنداری بره گمشه جداشو

عزیزم این وسط دو تا بچه هست مگه میشه به راحتی طلاق گرفت شاید اون مرد از چشمش بیوفته اما نمیتونه که از بچه هاش جدا بشه . آخه اینجا همه اش حق به مرد هست . حق طلاق حق حضانت بچه . بیچاره و بینوا زن هست .