2777
2789
چطوري ميشه فهميد روده درگيره تروخدا كمك كنيد

ام ار ای یا کالر داپلر روز پنجم ماهانه

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم عمل نکردم کالرداپلر مخصوص تشخیص آندومتریوز انجام دادم

خوبه فقط با سونو تشخیص قطعی دادن. منو که کشتن انقد نمونه گیری و ام ار ای و هزار جور سونو دادم تا مشخص شد اندومتریوز عضله رکتوس دارم

خوبه فقط با سونو تشخیص قطعی دادن. منو که کشتن انقد نمونه گیری و ام ار ای و هزار جور سونو دادم تا مشخ ...

آره عزیزم تنها جایی که چندتا دکتر به ام گفتن برم و تشخیصش قطعیه

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
اگه تهرانی فقط برو درمانگاه اندومتریوز ابن سینا

شهرستانم

ولي همونجا وقت گرفتم

عصرهم برم دكتر نصر

به نظرت تا ظهر تكليفم مشخص ميشه؟

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
شهرستانم ولي همونجا وقت گرفتم عصرهم برم دكتر نصر به نظرت تا ظهر تكليفم مشخص ميشه؟

والا نمیدونم. منم شهرستانم ولی واسه درمان میخوام برم اونجا. نمیدونم اونجا کدوم دکتر کارش خوبه؟ 

عزیزم الان درمان شدی؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟ من الان موندم کدوم دکتر برم

درمان قطعی نداره گلم
من وقت جراحی داشتم ولی قبلش به صورت معجزه باردار شدم 

الان هم تو دوران شیردهیم و هر ثانیه استرس اینو دارم که پریود بشم و دوباره بیماریم برگرده
آخه متاسفانه بخاطر میگرن نمیتونم قرص ضدبارداری بخورم 

برم به دكتر بگم ام ار اي براي رودم بنويسه؟؟

کجایی؟

درمان قطعی نداره گلم من وقت جراحی داشتم ول قبلش به صورت معجزه باردار شدم  الان هم تو دوران شیر ...

یعنی جراحی هم درمان قطعیش نیست؟ منم نمیتونم قرص ضدبارداری بخورم. دوتاهم بچه دارم باسزارین بدنیا اومدن. دگ قصد بارداری هم ندارم