2777
2789
بخدا الان از شدت درد دارم گریه میکنم. بعد از بیوپسی حالم بدتر شده کلا سفت و متورم شده

الهی بمیرم
میدونم خیلی سخته 😢😔

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
اون هيستروسكوپي نيست هيستروسكوپي فقط دوربين ميذارن و تو رحم ميبينن هيستركتومي هست

آره عزیزم اشتباه کردم یه لحظه

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چيز خاصي نيست براي اندومتريوز نيست اندومتريوز با لاپاراسكوپي هم تشخيص داده ميشه هم بافتهاش از بين ...

درمانش رو پرسیده بود عزیزم،نه تشخیصش رو

درمانش رو پرسیده بود عزیزم،نه تشخیصش رو

درمانش هم با لاپاراست

ولي بعدش بايد دارو بخورن كه برنگرده

خيليها هم برميگرده، يسري هم برميگرده

تو سن باروري تخليه رحم نداريم

نهايت تو سن بالا رحم تخليه ميشه

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
بخوام تو ابن سینا عمل کنم هزینش چقدر میشه؟؟ اطلاع دارین؟

متاهلي؟

بچه داري؟

درد وحشتناك داري؟

عمل وقتي انجام ميشه( ناباروري بعلت اندو داشته باشي، يا دردهاي غيييير قابل تحمل)

وگرنه عمل كردنش بيخوده

چون اكثرا برميگرده

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
خدا نکنه عزیزم. من تحمل دردم خیلی بالاست بخاطر اتفاقاتی که برام افتاده. ولی این دردو نمیتونم تحمل کن ...

ببین من خودم امتحان نکردم ولی یکی از دوستام گیاه پنج انگشت رو پنج روز مصرف کرد کلی لخته دفع کرده بود و کیست هاش از بین رفت و وقتی رفته بود ام آر آی از آندو خبری نبود و بعد از ۵سال باردار هم شد

منم میخوام اگه اوت کرد بگیرم مصرف کنم

ايسان چطور فهميدي تو عضله شكمته ?? علائمت چي بود

دوسال و نیم پیش بود که اولین دردم شروع شد. روز اول پریودم بود فکر کردم بخاطر پریودیه. ولی چند روز طول کشید تا خوب شدم. دوباره ماه بعد دردام شروع شد. اولش جدی نگرفتم تا اینکه یه سال پیش  بخاطر کیست رحم رفته بودم سونو . گفت یه توده تو عضله شکمت داری. بعد اون رفتم دکتر و سونو و سی تی اسکن و ام ارای انجام دادم. ولی تشخیص داده نشد. تا اینکه بعد از دوبار نمونه برداری بیستم همین ماه فهمیدم اتدومتریوز دارم

درمانش هم با لاپاراست ولي بعدش بايد دارو بخورن كه برنگرده خيليها هم برميگرده، يسري هم برميگرده تو ...

من تو این چند سال خیلی دکتر رفتم گفتن ۴۰سالگی تخلیه رحم ولی قبلش تخلیه تخمدان اگه قصد بارداری نداشته باشی که الان تخمدان چپم رو تخلیه کردم

عرقشو گرفته بود یا خودش دم میکرد؟

خودشو دم میکرد یه لیوان ناشتا فقط تو دوره ماهیانه نباید مصرف کنی 

متاهلي؟ بچه داري؟ درد وحشتناك داري؟ عمل وقتي انجام ميشه( ناباروري بعلت اندو داشته باشي، يا د ...

دوتا بچه دارم. دردام واقعا وحشتناکه تقریبا ۲۰ روز درماه درد دارم. واقعا زندگیمو مختل کرده. چون تو عضله شکممه هرکاری میکنم دردم میگیره. حتی یه عطسه کردن یا خندیدن ساده. چون شکمم یه لحظه منقبض میشه دردم بیشتر میشه.