2777
2789

بچه هاسلام من یه خانم۱۹سالم که ازدواجم کردم یه سال ونیم پیش الان خونه خودمم زندگیم یه نواخته وافسرده شدم،وجداازاینکه نمیدونم چطوری وقت بگذرونم تابگذره گلبهارزندگی میکنم یه شهرجدیدنزدیک مشهده نمیدونم چه کنم تاسرگرم بشم،حالاهم میخوام یکم به خودم برسم ولی بلدنیستم نه لباس پوشیدن وخریدن نه هم آرایش و...ولی مثلاموهام بااینکه تاحالارنگ نکردم ولی تقریبازبروازاین ورشونه میکنم ازاون ورپت میشه،واینقددلم میخوادموهام خوب بشه وعشقم بتونه دستاشولای موهام کنه نکه ازپتیش روانی بشم وکلاآموزش لوندی میخوام😭😭

میکاپ آرتیست مشهد_mua

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا خب موهاتو سشوار کن ...خوشگل بودن ابن روزا خیلی هزینه میخواد باید دست کم ماهی یه تومن خرج خودت کنی بری لیزر هر ماه یه دست لباس بیرونی و یه دست خونگی و کلی لوازم بهداشتیو آرایشی بخری

وا خب موهاتو سشوار کن ...خوشگل بودن ابن روزا خیلی هزینه میخواد باید دست کم ماهی یه تومن خرج خودت کنی ...

آخه سشوارکه میکنم وعالی هم میشه ولی خسته میشم آخه موهام خیلییی بلندوپرپشته😕چراموهامون طبیعی نباشه مثل بعضیوهاهمچینوصاف وخوشگله مال من تقریبافره😐😐😐😐

میکاپ آرتیست مشهد_mua

وا خب موهاتو سشوار کن ...خوشگل بودن ابن روزا خیلی هزینه میخواد باید دست کم ماهی یه تومن خرج خودت کنی ...

لیزربرازیربغل رفتم ولی کلی دردسررفتامدداشتم والبته چون هنوزبچه ندارم میگن بده برابدن

میکاپ آرتیست مشهد_mua

کراتینه چقدهزینش میشه؟؟تادوسه تومن میتونم

بسته ب اندازه موهات داره از بعضیا ۸۰۰ میشه ازبعضیا یک و خورده ای.چندماهس بعد چندماه دوباره باید بزنی

زمانش که برسد خواسته هایت داشته هایت شده اند و ارزوهایت بخشی از زندگیت😍
یه چیزبگم من کلالوندی بلدنیستم😕😕

حیا نداشته باش مثلا جلو شوهرت بدنتو نپوشون هی نگو خجالت میکشم یا مثلا وقتی صدات میکنه جلو حموم روتو نکن اونور نگاش کن با شیطونی مردا زن بی حیا دوس دارن این حرفیه ک یه مرد از گلگی از زنش تعریف میکرد