2777
2789

بجز کالاهای اساسی. برای بچه ک جلو ضعف بگیره

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالشتی شیر کیک شیرین عسل بیسکویت

اینا خوبه بخرم؟ خیلی ضعف دارن

زیر چشماش گود افتاده

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

عزیزم اون روزم بهت گفتیم آجیل و میوه خوبن. حالا مثلا بادامو پسته و کشمش نمیتونی زیاد بگیری حجم کم بگیر از هرکدوم ۲۰۰ گرم بگیر

و اگه بچت ضعف داره اول یه آزمایش خون بده ببینی دقیقا چی کمبود داره یا مکمل اونو بدی یا چیزی که اون کمبودشو داشته باشه

گردو وسایل کیک لگیر خودت بپزمیوهپسته تازه

با یک تومن میشه برای ی ماه؟ ۲تا بچه

اینا خوبه بخرم؟ خیلی ضعف دارنزیر چشماش گود افتاده

اگه بچه در این حد ضعیفه نه خوراکی بیرون براش نخر من خودم یه مدت زیاد می‌خوردم به شدت کم خونی گرفتم :/

به نظرم به جاش چیزای بخر که حداقل مقوی ان 

پروتئین بار...میوه های خشک...انجیر یکم حتی شده نیم کیلو

نون تست، خامه شکلاتی، بادوم زمینی طعم دار، ذرت، پفک هندی، بسکوییت خانواده

بادام زمینیی طعم دار چیه 

خیلی گرونیه