2777
2789
عنوان

بچه هابیاین راجب خوشگل شدن بحرفیم😊

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 37 پست
چکاره هستین میشه بدونم؟؟

دختر جان بنده خدا داره راهنماييت ميكنه.خب گوش كن ديگه.اول يكم طرز رفتارتو درست كن بقيه درست ميشه

خدايا شكرت بخاطر پسر خوشگلم.شكرت كه منو لايق مادرشدن دونستي.خداياااااااااا دامن همه منتظرارو سبز كن
من ۲۶سالگی بعداز گرفتن کارشناسی ارشد ازدواج کردم و الان دوتا بچه دارم. فک نمیکنم سرم بیاد. چون خیل ...

باشه این آخرین حرفم باشما،اینقدبدون همه بارویاوآرزوواینامیرن جلواگه به خانوادم بود۱۳سالگی ازدواج کرده بودم والان بچه داشتم تورشته تحربی تحصیل کردم بامعدل خوب ولی فرهنگ واینامنوبه افسردگی کشیدنمیدونم توشهربزوگین یا...فقط میدونم که ۱۷سالگی که هم ازدواج کردم بامردی ازدواج کردم که دام پزشک قراره بشه البته وضع مالیش خوبه ونمیخوادادامه بده ولی احساس میکردم چون درس خوندست میزاره درس بخونم اماهرچی بگم ازآه دلم واینابعضی هامثل شمانمیفهن دلم چی میگذره برادری درگیرطلاقم شدم چون خیلی دلم میخواست الان ازدرس صحبت کنم تا....راست میگی ولی تازه امیداومده بتونم باکسی که دوسش دارم وحداقل بدجوربهش وابسته ام بهتره این حرفاروبه کسی بزنی که بین درس ودانشگاه وازدواج مونده نه ای کاش ای کاش بدردکسی مثل من نمیخوره که بخوادزندگیش روبدترکنه،اون راه هایی هم که گفتی همروبلدم وانحام دادم ولی الان دنبال کتاب وورزش نیستم چون میخوام بقیه کارهای زندگیم روانحام بدم لوندی هم جزوشه

میکاپ آرتیست مشهد_mua

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر جان بنده خدا داره راهنماييت ميكنه.خب گوش كن ديگه.اول يكم طرز رفتارتو درست كن بقيه درست ميشه

طرزرفتارم درسته خوبه آدمایکم به حرف زدنشون توجه کنن

میکاپ آرتیست مشهد_mua

منو دیگه ریپلای نکن. متوجه نشدی چی برات نوشتم.

آهان کرجی هستین بله کاش جای شمابودم،اونجاهم فرهنگ هاتقریبابالاتره همم بالاخرهوباشهرستان فرق میکنه

میکاپ آرتیست مشهد_mua