2777
2789
عنوان

بچه هابیاین راجب خوشگل شدن بحرفیم😊

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 37 پست
لیزربرازیربغل رفتم ولی کلی دردسررفتامدداشتم والبته چون هنوزبچه ندارم میگن بده برابدن

نه عزیزم ربطی نداره من هنوز ازدواجم نکردم لیزر میرم کلِ بدن رو دکتر زنان هم پرسیدم گفت نه ضرری نداره انجام بده

حیا نداشته باش مثلا جلو شوهرت بدنتو نپوشون هی نگو خجالت میکشم یا مثلا وقتی صدات میکنه جلو حموم روتو ...

نه ازاونوبابت هامعمولیم🙈ولی تواین یه سال یه آرایش ساده ومعمولی ولباسام زیادجذاب نبوده وپلنگ نبودم،میترسم شوهرم ازم خسته بشه البته که همیشه ازدرکه میادمیادبغلم میکنه ومیگه همین جوری برام جذابی حتی بدون آرایش و..ولی خب بازم

میکاپ آرتیست مشهد_mua

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید لوندی یعنی چی؟

یعنی زنایی که مردان روجذب خودشون میکنن من اصلاغیراصلاح به آرایشگاه نمیرم یااین چیزای جدیداصلابلدنیستم ونمیدونم

میکاپ آرتیست مشهد_mua

دوست داشتم ازم میپرسیدی دانشگاه چی بخونم؟

دوست ندارم به کسی که ۱۷سالگی ازدواج کرده،لوندی یاد بدم.

با ازدواج زود مخالفم شاید خیلیا مث منن که جواب ندادن

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی
دوست داشتم ازم میپرسیدی دانشگاه چی بخونم؟ دوست ندارم به کسی که ۱۷سالگی ازدواج کرده،لوندی یاد بدم. ...

فکرنمیکنم درست باشه کسی که کاری کرده سردش کنی،این حرفت برات بدتموم میشه منم به همه میگفتم زیر۲۰ازدواج نمیکنم وبراتون متاسفم و...حالااینطورشدسرنوشتم توهم مواظب باش سرت نیاد

میکاپ آرتیست مشهد_mua

فکرنمیکنم درست باشه کسی که کاری کرده سردش کنی،این حرفت برات بدتموم میشه منم به همه میگفتم زیر۲۰ازدوا ...

من ۲۶سالگی بعداز گرفتن کارشناسی ارشد ازدواج کردم و الان دوتا بچه دارم.

فک نمیکنم سرم بیاد.

چون خیلی خام و بچه سالی کلی بهت توضیح میدم.

درس بخون،حداقل کتابای مفید بخون تا بتونی قشنگ و سطح بال حرف بزنی،کلاسای هنری برو.

سعی کن یه رشته ورزشی رو ادامه بدی.

مردا اینجور زنا از چششون نمیفته.بزک و لوندی طبل توخالیه.

عمیق رو حرفام فکر کن

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی
من ۲۶سالگی بعداز گرفتن کارشناسی ارشد ازدواج کردم و الان دوتا بچه دارم. فک نمیکنم سرم بیاد. چون خیل ...

شایدتواین موردنیادیه جای دیگه منظورمه

میکاپ آرتیست مشهد_mua

من ۲۶سالگی بعداز گرفتن کارشناسی ارشد ازدواج کردم و الان دوتا بچه دارم. فک نمیکنم سرم بیاد. چون خیل ...

مدرک تحصیلی چیزخوبیه ولی شعوروادب ومعرفت نمیاره،خوشبحالت کارشناسی ارشد...

میکاپ آرتیست مشهد_mua

چکاره هستین میشه بدونم؟؟

میکاپ آرتیست مشهد_mua