2777
2789
عنوان

بدترین خرابکاری که بچه‌ی گرامیتون تو خونه انجام داده چی بوده؟😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 5007 بازدید | 162 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستگاه بخور یه سره داره کار میکنه خداکنه دختر منم خوب بشه بازم ممنون❤

خوب میشه دکتر پسرم گفت که دوره داره اگه میخوره گل ختمی دم کن بده بخوره پسر من نخورد😩

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
تلوزیونمونوک کلی پول بابتش دادیموشکست اب میوه گیرموسوخته کلی خرابکاری دیگه

پسر منم.تلویزیونو شکست

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

من پسرم خیلی علاقه داشت با وسایلش قطار درست کنه

یه سری دیدم یه بوی بدی داره بلند میشه دیدم پاستلاش رو روی بخاری روشن مدل قطار پشت هم گذاشته اونا هم تمام آب شدن ریختن داخلش

اصلا نمیشد تمییزش کرد همسرم در و پنجره ها رو باز کرد و بخاری رو زباد کرد تا بسوزن تموم شه کل خونه رو دود گرفته بود

تا دلتم بخواد سراغ لوازم آرایش من رفته و مبل و تخت و خودشو نقاشی کرده

من خودم هم نقاشی کار میکردم چند بار تابلوهام رو خرابکاری کرده و روی نقاشیهام نقاشی کشیده

یه سری هم شاپو و خمیر دندون و مایع دستشویی رو پر آب کرده بود و خراب کرده بود بهش گفتم چرا اینکارو کردی گفت میخوام زباد بشه بابا پولش رو نگه داره ماشین شاسی بلند بخره😂😂😂

دختر من همش هفت ماهشه فعلا نه راه میره نه 4 دست و پا....ولی یبار گلاب به روتون یبس بود داشتم با روغن زیتون ماساژ میدادم شیکمشو.یهو باباش حموم بود هوله خواست تا برگشتم غلت خورده بود روغن رو کامل ریخته بود رو موکت داشت با بطریش بازی میکرد....ینی دلم میخواست خودمو رنده کنم

دوتا بچه شیر به شیر دارم 

یکیش پی پی کرده بود شستمش گذاشتم جلو در دستشویی تا دستمو صابون کنم تا بیام نگو دوباره پی پی کرده جلو در اون یکی برداشته بود دستش داشت میخورد😭😭😭😭

الانم یادم میاد میخوام داد بزنم

تولدامسالش میزوچیده بودم تامهمونابیان ژله،میوه،دسر،شیرینی،فقط کیک رومیزنبودرفتم آشپزخونه یدفعه صدای شکستن اومداومدم دیدم محکم لیوان زدرومیزمیزشکست همه وسایلاریختن زمین منم آرایش کرده منتظربودم مهمونابیان اگه مامانم نبودمیخواستم دوتیکش کنم ،اون لحظه فقط ازخدامیخواستم خواب باشم😀

دنیام پسرم😘😘
خدايا بمنم بچه بده قول ميدم صبوري كنم دعواش نكنم دلم بچه ميخاد

سلام دوست خوبم. ان شالله به زودی زود یه نی نی خوشگل رو بغل میکنی سالمو صالح 

میخواستم بهت پیشنهاد بدم چله ی سوره ی  مریم لرداری. چه روز سوره ی مریم رو تو یه ساعت خاص بخونی. خیلیا ازش حلجت گرفتن. این سوره به نی نی دادن مشهوره

چندوقت اقدامی عزیزم؟

این باشه آرزومون...نریزه آبرویی
دخترمم وقتي كوچيك بود رفته بود تو حموم پي پس كرده بود بعد با همونا رو ديوارحموم نقاشي كشيده بود🤦🏼‍ ...

🤣🤣🤣🤣اتفاقا دیروز پسر منم همچین کاری کرد فقطم میخندید منم دلم نیومد دعواش کنم

فقط خدا
من پسرم خیلی علاقه داشت با وسایلش قطار درست کنه یه سری دیدم یه بوی بدی داره بلند میشه دیدم پاستلاش ...

وااااایییییی خداااااا عززززییییییزززززز شاسی بلند میخوووووااااد😁

الان که نگاه میکنم همه کار خرابی های بچه های شما رو داشتن.به گند کشیدن فرش تازه شسته عید.لاک زدن به در و دیوار.ماژیک کشیدن به لباس های جدید و حتی گواش.خط خطی کردم مبل نو.پی پی کردن توی پوشک باز کردن پوشک و تحویل 💩به من.به فنا دادن ۳ رژ نو و گرون.اما همه اینا یه طرف گم کردن وسایل های حونه توسط دخترم یه طرف امروز اشکمو درآورد.حنی حلقه امم گم کردن

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین😚