2777
2789
عنوان

بدترین خرابکاری که بچه‌ی گرامیتون تو خونه انجام داده چی بوده؟😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 5007 بازدید | 162 پست

2سالش بود رفته بود دستشویی بعد دیدم صداش نمیاد از کمد دستشویی مایع لباسشویی پرسیل که تازه گرفته بودم رو در اورده بود خالی کرده بود رو شلوارش با ذوق با زبون خودش میگفت شلوارم کثیف بود شستمش من بزرگ شدم😂😂😂😅

هیچی دیگه ۴۷ تومن ضرر زد😂😂

😂😂منم همینطورم ولی بچم ازمن باشعور تره دیگه تکرارش نکرد😑 یامثلا اولین بار ک دست تو دماغش کرد من ...

آفرین بهش 😂😂😂 آقا من یه تاپیک زدم کتاب تربیت فرزند معرفی کنن جز یه نفر هیچ کس همکاری نکرد دیگه منم در این لحظه تصمیم گرفتم با همین رویه شما پیش برم هر کار که میخواستم انجام نده بهش میخندم داد و قال نمیکنم و به روی خودم نمیارم 😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی بار داشتم نهار درست میکردم که اون اتاق بود بازی میکرد بعد رفته پودر بچه وشامپوهاشو روغن ارایشمو انداخته زمین وای وای چکارکرده بود رو فرش اصلا بردمش قالی شویی با ارایش کل فرشو و رنگ رنگی کرده بعد پودربچرو همه اتاقو پر کرده روغن ریخته بود روفرش وای نگم 

اولین بارش نیس بعد همشنو جمکردم بالا گذاشتم😂😂😂😊😊😊😊😊

یه دختری دارم شاه نداره 👌❤🥰
انشااله خدا شما و داداشت رو حفظ کنه. نمی دونم مهربونه یا با درک. صبح زود که میخام بیام سرکار میگه ( ...

وای ماشاالله❤️❤️❤️❤️

از سردی هوا فقط زود به زود جیش آوردنش واسه ماست.
پسرم من اینطوری شد بعضی وقتا هم تب 39درجه که فقط با دیازپام پایین میومد الان خوبه شده نگران نباش خوب ...

عزیزم مرسی ک جواب دادی

دخترمنم سه روز تب کرد بعد ک تبش خوب شد این سرفه ها شروع شد

شما داروی خاصی دادی؟

آخه اصلا بهتر نمیشه😳

یا رب نظر تو برنگردد...
رنگ فرش ک با وایتکس نمیره🤔🤔

چرا رفت 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

پسر من تا حالا کار انچنانی ننداخته کوچیک که بود داشتم از جیش میگرفتم چند بار جیش کرد تو فرشا یا با وازلین همه سر و صورتشو پرکرده بود و اینه رو هم بی نصیب نذاشته بود،اینا که هیچ بزار از برادرشوهرم بگم  مادرشوهرم تعریف میکنه میگه وقتی تازه از جیش گرفته بودمش یه روز تو اتاق داشته بازی میکرده منم رفته بودم تو اشپزخونه اومدم تو اتاق دیدم پی پی کرده بوده و پی پی شو کرده بود تو قندون و با بقیش دیوارارو گل انداخته 😂😂😂😂😂😂

شاید باورتدن نشه پسرم خیلی کوچیک بود . گلاب ب روتون رفته بود یواشکی گوشه خونه پی پی کرده بود منم متو ...

عالی بود😂😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
دخترم یک هفته ست سرفه های وحشتناک و خلطی میکنه دکتر بردم گفت عفونت نداره باکتریه آزیترو داد اصلا ...

چند سالشه؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
آفرین بهش 😂😂😂 آقا من یه تاپیک زدم کتاب تربیت فرزند معرفی کنن جز یه نفر هیچ کس همکاری نکرد دیگه من ...

من ک تا اینجا راضی بودم😁

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇