2777
2789
عنوان

بدترین خرابکاری که بچه‌ی گرامیتون تو خونه انجام داده چی بوده؟😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 5007 بازدید | 162 پست
پسر منم سه روز تب داشت و الانم سرفه میکنه بعد ی هفته هنوز خوب نشده 

داروی خاصی بهش نمیدی؟

من مدادمآویشن و پونه 

و به دونه

و عناب

و بخور گرم 

و شربت بنفشه

ولی انگار ن انگار

یا رب نظر تو برنگردد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترم یک هفته ست سرفه های وحشتناک و خلطی میکنه دکتر بردم گفت عفونت نداره باکتریه آزیترو داد اصلا ...

دختر منم وقتی که آنفولانزا گرفت اینجوری شده بود خوبم نمیشد دوبار بهش دمنوش آویشن دادم که خیلی برای عفونت خوبه دو روزه خوب خوب شد!

مادر شوهرم خدا بیامرز سید بود یکی می گفت ی مریضی دارم ی کم آب دهنش و میزد به پیشونی طرف می گفت جدم شفات بده پسرم کوچیک بود دیده بود مادر شوهرم اینکارو میکنه ی دفعه شوهرم اومد خونه گفت سرم درد می کنه خوابید منم تو آشپزخونه مشغول شام پختن بود یهو دیدم شوهرم داد میزنه بیا ببین چکار کرده دیدم پسرم هر چی آب دهن داشته بود هی زده بود به سر و صورت باباش که حالش خوب بشه 😂

نه دکترش دکتر بچگیای خودمه🤗🤗🤗🤗 گفت با دارو خوب نمیشه واقعا هم خوبش نمیکرد😢 گفت یه نوع ویروسه ک ...

دستگاه بخور یه سره داره کار میکنه

خداکنه دختر منم خوب بشه

بازم ممنون❤

یا رب نظر تو برنگردد...

دوستان ی سوال شوهرم ول کن نیس سر حجم اینترنت همش دعوا داریم بیست گیگ میخره دو هفته ای تموم میشه میگه تقصیر منه نی نی سایت میام خودش همیشه اینستاس من میگم اینستا مصرفش بالاس قبول نداره چیکارش کنم

در ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد🤩🤩🤩🤩
دوسال وهشت ماه

شکر تغار بگیرید،یکمی بکوبید و بزارید دم بکشه،بدید آبش رو بخوره.

پر سیاوش هم برای سرفه خوبه.

یه انار رو درسته،بزارید روی شعله تا خوب بپزه.مثل آب رو آتشه.

مایعات زیادبدید.صبح ناشتا هم گل نشاسته رو درست کنید یا چهارتخمه،به دانه و بارهنگ رو مخلوط کنید،بزارید دم بکشه و بخوره.

بخور رو فراموش نکنید.

انشاالله بهتر میشه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
داروی خاصی بهش نمیدی؟ من مدادمآویشن و پونه  و به دونه و عناب و بخور گرم  و شربت بنفشه ...

شربت تیمکس بهش دادم چند ولی اصن تاثیری نداشت گذاشتم کنار الان هیچی نمیدم دیگه

پسرم =دنیام😘😍
😂😂😂 وای عجب بچه ایه😂😂😂😂 خدا حفظش کنه

سلامت باشید.بچه اند دیگه،خرابکاریشون هم شیرینه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه های خواهرم حموم بودن آبو باز میکنن در چاه رو میبندن که استخر درست کنند 😐

کل خونه رو آب برداشته بوده 😐

تیکر برای کنکوره 😂😅 ‏پشت هر دختر قوی و مستقلی یه دختر کوچولوی شکسته هست که مجبور شده یاد بگیره چطورباید دوباره رو پاهاش وایسته و به هیچکس تکیه نکنه...

من یروز عصر تا آخر شب ۵ کیلو آلبالو پوششو گرفتم هستشو با دست دراوردم فردا صبحش مربا پختم و میکس کردم ریختم تو شیشه تو یخچال پسرم رفت آوردش کوبید وسط آشپز خونه یعنی حتی یه قاشق هم نخورده بودیم ازش

یبارم رفته بود اتاق پوشکشو دراورده بود پی می کرده بود مالیده بود به در و دیوار 😤😤😢😢😭😭😭

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
یه دنیا ممنون عزیزم

خواهش میکنم.مواظبش باشید ضعیف میشند با مریضی،غذای مقوی بدید به فرزندتون تا زودتر خوب بشه.