2777
2789
عنوان

بدترین خرابکاری که بچه‌ی گرامیتون تو خونه انجام داده چی بوده؟😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 5007 بازدید | 162 پست
من خیلی وقته منتظرم و بچه ندارم من یه بچه سالم داشته باشم هرچقدر دلش خواست خرابکاری کنه   &nbs ...

ایشالا زود میاری عزیزم😘♥

حواست باشه یهو از دستت در نره زیاد بشن😂😂

ناشنوا باش ، وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ! :)♥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرمن کوچولوه...تازه بدنیااومده بود...روتخت مامانمیناداشتم عوضش میکردم...یهووووفووواره زد...منم تاحالاندیده بودم....همینجورنگاش کردموزدم زیرگریه ...همه جاروخیس کرده بود...مامانم اومدشستش عوضش کرد...روتختی هم کامل شست😁😁😁

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
عزیزم مرسی ک جواب دادی دخترمنم سه روز تب کرد بعد ک تبش خوب شد این سرفه ها شروع شد شما داروی خاصی د ...

پسر منم سه روز تب داشت و الانم سرفه میکنه بعد ی هفته هنوز خوب نشده 

پسرم =دنیام😘😍
كل خاطره ها از ريدن بچشونه اه حالم بد شد

آخه مگه داریم بدتر ازاین😶

پاک نکردی ک بدونی چه حسی داره😷😷😷😷😷

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
ایشالا زود میاری عزیزم😘♥ حواست باشه یهو از دستت در نره زیاد بشن😂😂

مرسی دوست خوبم

فعلا که یه دونه هم برام شده آرزو  

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
عزیزم مرسی ک جواب دادی دخترمنم سه روز تب کرد بعد ک تبش خوب شد این سرفه ها شروع شد شما داروی خاصی د ...

نه دکترش دکتر بچگیای خودمه🤗🤗🤗🤗

گفت با دارو خوب نمیشه واقعا هم خوبش نمیکرد😢 گفت یه نوع ویروسه که از شوهرم گرفته بود😡 دوتاشونم دوماه سرفه میکردن بعدش خوب شدن🤗 فقط تب پسرم رفته بود رو عصابم😞. دستگاه بخور بزار خونه نبود کتری بزار رو گاز بزار یکم هوای خونه رطوبت داشته باشه. 

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
دخترم یک هفته ست سرفه های وحشتناک و خلطی میکنه دکتر بردم گفت عفونت نداره باکتریه آزیترو داد اصلا ...

لعاب به دانه بده.روزی چهار بار

شربت پدی کاف بده عالیه

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞
دخترم یک هفته ست سرفه های وحشتناک و خلطی میکنه دکتر بردم گفت عفونت نداره باکتریه آزیترو داد اصلا ...

شربت ضد سرفه بده بهش

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔