2777
2789

سلام دوستان.‌من مدتی بود به سختی خودمو با مراقبه ها و انرژی درمانی و قانون جذب داشتم زندگیمو درست میکردم. 

یه کاری واسم این وسط جور شد که کاشکی جور نمیشد، رفتم بیمار شدم انفولانزا گرفتم به خونریزی افتادم. از لحاظ روحی مریض شدم...

حالا هم بیکار شدم هم بی انگیزه تر و بی حوصله تر از قبل.

چیکار کنم دوباره امیدوار شم؟؟ برگردم به زندگی

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوباره دنبال کار گشتن رو شروع کن،همش بگو چکاری واسه خودم میتونم انجام بدم ک خوشحال بشم مثلا حتی شده یبشقاب سیب زمینز سرخ کرد۶،چند دقیقه رقص،ی اهنگ شاد 

نزار دقیقه هات الکی برن 

از خاب و لش شدن پرهیز کن😅

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣
دوباره دنبال کار گشتن رو شروع کن،همش بگو چکاری واسه خودم میتونم انجام بدم ک خوشحال بشم مثلا حتی شده ...

اره دقیقا لش میشم 

کلی فایل صوتی دارم کتاب دارم اما چرا نمیتونم برم‌سراغشون

اره دقیقا لش میشم  کلی فایل صوتی دارم کتاب دارم اما چرا نمیتونم برم‌سراغشون

خو با خوردنی های مورد علاقت شروع کن،با رفتن به جاهایی ک دوست داری

به خودت سخت نگیر😅

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣
خو با خوردنی های مورد علاقت شروع کن،با رفتن به جاهایی ک دوست داری به خودت سخت نگیر😅

واای باور میکنی با غذا خوردن هیچ میونه ای ندارم.

وزنمم همش روو به کاهشه

واای باور میکنی با غذا خوردن هیچ میونه ای ندارم. وزنمم همش روو به کاهشه

خو باید خودتو مجبور کنی 

باید خودتو دوست داشته باشی 

اگه به خود ادم باشه همیشه دلش میخاد بخابه😅😅😅

کی از خسته شدن خوشش میاد😅

خو باید خودتو مجبور کنی  باید خودتو دوست داشته باشی  اگه به خود ادم باشه همیشه دلش میخاد ...

اره واقعا این کاره مسخره زندگیمو بهم ریخت 

همچین لش شدم اصلا با ۴۷ کیلو وزنم نمیتونم تکون بخورم.

نه انگیزه واسه زندگی ، نه فکری برای بهتر شدن