2777
2789

من تازه فهمیدم که حامله هستم . الان ی سری از بو ها اذیتم میکنه ولی حالت تهوع ندارم . اما چون شاغل هستم نگرانم ی وقت سر کار حالم بد بشه . امکانش هست کسی اصلا حالت تهوع نداشته باشه تو این دوران؟

هشت تا هفده

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته پنج،دکترمم گفت محاله،ولی پدر منو درآورد

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 

من از هفته ۷ دیگه شروع شد 🤢تا هفته ۲۰ ۲۲ هم اوووجش بود الانم کماکان ادامه داره ولی ی کوچولو بهتر شده ولی بازم باید دمیترونمو بخورم

خدایا کمکم کن یادم فراموش کنم با اعتمادم چیکارکرد😔

من اصلا نداشتم فقط بوی گوشت خام و مرغ اذیتم میکرد اونم فقط ۴ماهم بود اذیت شدم بعدش اوکی شدم تا الان😊

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤

وای منم تقریبا مث توأم ولی من بعضی وقتا فقط حالت تهوع دارم اصلا نمیتونم شیر بخورم حیف شد حالتهوع میگیرم انگار با شیر

سلام  میشه برا مامان شدنم انشالله یه صلوات برام بفرستین 🙏🙏🌺