2777
2789
عنوان

یه گوش شنوامیخوام همین....😳

1631 بازدید | 59 پست

چراخدافراموشم کرده اصلادیگه منونمیبینه انگاری دارم خفه میشم ازغصه دلم خواب میخواهدانقدرعمیق ک فرداصبح جسدم رابیرون ببرن.....😭😭😭خیلیایه مشکل کوچولودارن میان تاپیک میزنن ولی مشکل من دیگه ازحدش گذشته سردرگمم بلاتکلیف پوچ.....

خدایاهزارآرزوطلبکارم ویک مرگ بدهکار...یاطلبم رابده یاطلبت رابگیر  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانتای مکررشوهرم امونموبریده دیگه وقیح شده میدونه نمیتونم جدابشم هرکاری بخوادمیکنه همه چی نشون میدخ رفته صیغه کرده ولی من احمق هیچ کاری نمیتونم بکنم

من خیلی دلم گرفته خیلی زیادفقط خواستم بایکی دردودل کنم چون هیچ دوستی ندارم هیچکس امااینجاهم همه چی روب مسخره.میگیرن😳

چرا هيچ كاري نميتوني بكني ؟

چون پولدارنیستم خانواده ای ک پشتم باشه نیس دوتادخترکوچیک دارم کاری بلدنیستم بی دست وپام من یه زن ساده واحمقم ک 8ساله داره خودشوگول میزنه ب امیدفردای بهتر