2777
2789
عنوان

خیلی چاقم.دهنم همش در حال خوردنه چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 148 پست

این اولشه تا سه روز بعد میفته روی روال.ضمنا من تشت آب و خیلی جزییات دیگه رو هم انجام ندادم .مثل سس سالاد وآجیل و...روغن‌کنجد وزیتون اینا رو نکردم .روغنمم معمولی بود واسه نیاز ولی خب کم‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اینو نگاه کن من فردا کامل همشو میزارم براتون باشه؟

توروخدا یادت نره فردا بزاری؟؟من از فردا شروع میکنم.

انشالله به هرچی میخوای برسی 🌸🌸🌸

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
خدا خیرت یده واست دعا میکنم.ازش اسکرین شات بگیر زود میاد.

اگر رعایت کنی واقعا همراه با ورزش .بهت قول میدم عالی میشی چهل روز چیه که بخوای ول کنی امااا میگم‌ورزش کن من‌اینسری دارم‌ورزش هم‌میکنم‌

ببین اینو نگاه کن من فردا کامل همشو میزارم براتون باشه؟

دستت درد نکنه عزیزم.خیلی ممنون از لطفت

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
توروخدا یادت نره فردا بزاری؟؟من از فردا شروع میکنم. انشالله به هرچی میخوای برسی 🌸🌸🌸

نه حتمااااا میزارم اصلا یه جور رقابت دوستانه میشه باهم کم کنیم اینجا گزارش بدیم .تاپیکشو ذخیره کن .فردا بزارم ان  شالله . فردا شروع کن .الکی هم هزینه نکن این‌گفته فلان‌روغن فلان چیز نههه با همین خوراکیای خودمون اوکیه

اگر رعایت کنی واقعا همراه با ورزش .بهت قول میدم عالی میشی چهل روز چیه که بخوای ول کنی امااا میگم‌ورز ...

چشم انجام میدم والا.۴۰ روز میتونم‌ تحمل کنم.من زود لاغر میکنم.شبا هم‌دراز و نشست میرم😁😁

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
نه حتمااااا میزارم اصلا یه جور رقابت دوستانه میشه باهم کم کنیم اینجا گزارش بدیم .تاپیکشو ذخیره کن .ف ...

برنمیگرده بعدا؟؟؟

باشه ب امیدخدا باهم شروع کنیم

افرین خیلی خوبه .رقص خییییییییلی خوبه ها

پیش بسوی خوش تیپی🤩🤩🤩🤩🤩

برنمیگرده بعدا؟؟؟ باشه ب امیدخدا باهم شروع کنیم

دیگههه باید وقتی وزنت کم‌ شد مراقب باشی هررژیمی رو ول کنی برمیگرده .من با کرمانی چنددد سال پیش کم‌کردم ۲۲کیلو اما خب ول کردم‌برگشت‌.میخواستم‌هفته پیش برم باز پیشش پشیمون شدم .وقتی کم‌کردی ورزشو ول نکن کم‌بخور از هرچیزی 

دیگههه باید وقتی وزنت کم‌ شد مراقب باشی هررژیمی رو ول کنی برمیگرده .من با کرمانی چنددد سال پیش کم‌کر ...

مگه فوت نشده اقای کرمانی

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم