2777
2789
عنوان

بیایین از قناعتهاتون بگین تواین گرونی

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 53 پست
مگه میشه اینارو با هم قاطی کرد؟ من هیچ وقت گوشت شتر نخوردم و نمیخوام بخورم.

خوب عزیزم شما با گوشت گوساله یا گوسفند قاطیذکن

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

من از وقتی دنیا امدم قناعت میکنم باور کن تا خونه پدرم بودم سالی یه بار لباس نمیخریدیم یتنی پدرم بژچاره نداشت تا بخرن شوهرم کردم یه کم بهترشد البته از نظر خودم ولی وقتی جاریامو خواهرشوهرامو میبینم میگم ته قناعتو به جا اوردم والا.

برای رفع مشکلاتم یه صلوات بفرستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یه روز درمیون پلویی میخوریم (ابتدا برای اینکه شکم نداشته باشیم این کارو میکردم ولی الان میبینم خی ...

پلوی ی چیه

دلم ی اتفاق خوب میخاد از جنس معجزه های خالق بی همتا، همان معجزه ای منتظرش هستم😔
من قورمه سبزی باقلمه گوسفندی درست میکنم خیلی خوشمزه و چرب میشه بدون گوشت کیک برای بچم خودم درست میکن ...

افرین قلم گوسفند چنده تا حالا نخریدم

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
من قورمه سبزی باقلمه گوسفندی درست میکنم خیلی خوشمزه و چرب میشه بدون گوشت کیک برای بچم خودم درست میکن ...

قلم گوسفندی چی کجای گوسفند میش؟ 

قناعت یعنی ۴ ساله اذدواج کردم هنوز یه پالتو نخریدم  پالتوهام اونقد کهنه شودن "همش جمع میکنم خون ...

ای خاک توسرش به جای اینکه بگه زنداداشم از خودش میزنه داداشم صابخونه بشه میگن شانسسس.واقعا توی بعضی موارد باید رک جوابشونو بدی

برای رفع مشکلاتم یه صلوات بفرستن
همون بری بخری گوشت گاو بهتر نیس...بوقلمون شتر😯

عزیزم گاو گوشتش سرده بیماری زاست سرد مزاجی میاره تو رابطه زناشویی

ولی شتر گرمه بوقلمون هم گرمه خاصیتش زیاده

من پاتو و کیف و مانتو  و لباس تو خونه ای و لوازم آرایش نیاز دارم ولی فعلا دارم قناعت میکنم و نمیخرم.خوب البته بی پولی هم بی تاثیر نیست در نخریدنشون

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

من بیشتر از یک سال ک آرایشگاه هم نمیرم غیر از رنگ مو و شینیون ک عروسی آبجی م رفتم، خودم ابرومو تمیز می کنم