2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه ناآروم داشتن بیایین ترو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 83 پست

از این نرم افزارهای baby sleep رو از بازار دانلود کن صدای سشوار و ... داره بالا سرش روشن کن آروم میشه خوابش می بره-

البته گوشیت رو روی هواپیما بگذار 

گاهی وقتها خود سشوار رو روشن کن آروم میشه

پستونک هم بهش بده 

با روغن زیره گاهی دلش رو ماساژ بده

شربت کولیک اِز آلمانی بگیر روزی 2-3 بار بهش بده

خودتم مواد غذایی که میخوری رو بهش توجه کن. من هفته ای که 7 روز هست 4 بار خورشت به می خوردم. بقیه اش لوبیا پلو- شیرین پلو- قیمه ریزه- کباب تابه ای - استانبولی می خوردم. حبوبات فعلا نخور- میوه زیاد نخور- موز نخور- سیب زمینی اصلا نخور- لبنیات نخور.

اینا تجربیات من در کولیک شدید نوزادم بود

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
دونه میزد به صورتش خیلی زیاد و بی قرار بود ، دکتر گفت اگزماس و بخاطر مصرف لبنیات گاوی هست ، تا لبنیا ...

اها اره پسر منم میزنه ولی چندوقته نمیخورم اصلا 

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کولیک غروبا و شبا میگیره دیگه. اینکه گاه و بیگاهه چون شیرخودتو میخوره.باید ببینی اون روز که میگیره تو چی خوردی که گرفتتش.بعدم اینجوری میشه یه روز حمومش کن .یه روز با ماشین ببرش بگرده.یه روز کالسکه بنشون بچرخون.یه روز جاروبرقی یا سشوارو روشن کن . معمولا بچه ها تو این شرایط با تغییر حالت اروم میشن

منم پسرم ریفلاکسه الرژیک داره  رانتیدینو بنداز سطل اشغال هیچ فایده ای نداره ببر دکتر داروهاشو ...

عزیزم پسرتون چه علائمی داشت که فهمیدین رفلاکس آلرژیکه؟

من بردمش پیش دکتر خدایی اون بهش رانیتیدین داد

دختر اولی من که تا دوسالگی شایدم بیشتر فوقش تا دو ساله و نیم بعضی مواقع شبا بلند میشد اینقد غر میزد بی قراری میکرد هرچی میزاشتم رو پام یا هر کاری میکردم فایده نداشت گاهی وقتا یک هفته یا شایدم بیشتر طول نیکشید این وضعیت اصلا نمیفهمیدم شبا چند ساعت خوابیدم باز یک مدت خوب میشد باز دوباره بعد چند مدت اینجوری میشد یعنی از استرس خفه میشدم اون چند مدت ابن خداروشکر شیش سالش دگه این مشکل و نداره

عزیزم پسرتون چه علائمی داشت که فهمیدین رفلاکس آلرژیکه؟ من بردمش پیش دکتر خدایی اون بهش رانیتیدین دا ...

از ی ماهگی بی قرار شد دونه زد شبا تا صبح بیدار بود مدام گریه ریفلاکسه شدید شیر نخوردن و باز من نفهمیدم اخر سر دفوعش خون شد و تشخیص الرژی شدید دادن

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
اینجور مواقع نفخ میکنه که احتمالا چیزی خوردی که بهش سازگار نبوده بعد هرغذات یه قاشق چهارزیره آسیاب ش ...

زیره و زنیان آسیاب کردم بعد غذا میخورم گلم

اتفاقا گاهی میشینم شیر نمیخوره ، سینه رو ول میکنه و گریه میکنه ، تا راه میرم شیر میخوره و خوابش میبره ،،،  از دل درده؟

عزیزم میگم اکه در طول شبانه روز بیست و چهارساعت گریه میکرد اون موقع باید میترسیدی الن خداروشکر بچت س ...

آهان متوجه شدم عزیزم

من بچه اولم انقدر آروم بود که همش دکتر میبردم میگفتم نکنه یه چیزیش هست که همش خوابه🙈

حالا میگم نکنه اینم یه چیزیش هست که همش شبا گریه میکنه

زیره و زنیان آسیاب کردم بعد غذا میخورم گلم اتفاقا گاهی میشینم شیر نمیخوره ، سینه رو ول میکنه و گریه ...

آره تا چن وقتی دیگه کارت همینه راه بری و شیرش بدی دیگه غذا خور که بشه ان شاالله بهتر میشه

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

از این نرم افزارهای baby sleep رو از بازار دانلود کن صدای سشوار و ... داره بالا سرش روشن کن آروم میش ...

دقیقا همه این کارا رو انجام میدم ، اتفاقا گاهی با صدای سشوار آروم میشه ولی بعضی وقتا هم اثر نداره ، رژیم دارم لبنیات و مواد حساسیت زا مصرف نمیکنم ولی حبوبات رو نفخشو میگیرم و خیلی کم مصرف میکنم ،،، عزیزم مگه سیب زمینی هم بده؟

کولیک غروبا و شبا میگیره دیگه. اینکه گاه و بیگاهه چون شیرخودتو میخوره.باید ببینی اون روز که میگیره ت ...

باشه عزیزم ممنون از نظرت

فقط گاهی گیج میشم آخه امروز برنج ساده و نون و عسل و آب خوردم ولی همچنان شب دل درد داشت