2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه ناآروم داشتن بیایین ترو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا مثل بچه من ۵۳ روزشه و شبا درداش شروع میشن باز صبح ها یکم ارومه

تاصیح بیداره چندروزیه همه گفتن بعد چله اش خوب میشه ولی بدتر شد همه دردا بعد چله پیدا شدن خدا ب دادم‌برسه پس دکترا میگن ۳ماهگی خوب میشه

ازکجافهمیدی ب پروتئین حساسیت داره؟؟؟ 

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗
صدای سشوار یا جاروبرقی رو یا ضبط کن یا دانلود کن براش بذار 

یه اپلیکیشن دارم رو گوشیم با صدای سشوار آروم میشه ولی بعضی وقتا هیچ جور نمیتونم آرومش کنم فقط گریه میکنه

نه ماساژ نه بغل فقط یه ریز گریه میکنه دلم ریش میشه

رانیتیدین میدم بهش رفلاکس آلرژیک داره

منم پسرم ریفلاکسه الرژیک داره 

رانتیدینو بنداز سطل اشغال هیچ فایده ای نداره ببر دکتر داروهاشو عوض کنن طفلک درد داره

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
رفلاکس آلرژیک داره ، بهش رانیتیدین میدم

پس خودتم لبننبات وقط کن.متاسفانه کلا ب پروتاین شیر حساسن.تا شیر میخورن همینن.من دکتر مقدادی دو تا پودر داد بهش میدادم.یادم نیست اسمشون.بهتر شد کمک ب هضم و جذب.....از شیر ک‌گرفته بشن خوب میشن....

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
ببین عزیزم تو دلت میخاد بچت مثل ادم بز رفتار کنه شیر بخوره بخوابه بخوره بخوابه بی هیچ گریه ایییییییی ...

نه بخدا اگه بدونم جزئی از رشدشه آروم میشم ، آخه بچه اولمم خیلی آروم بود همش دکتر میبردم میگفتم نکنه چیزیش هست ، حالا این که ناآرومه میبینم بدتره ، طاقت دیدن گریه هاشو ندارم

یه اپلیکیشن دارم رو گوشیم با صدای سشوار آروم میشه ولی بعضی وقتا هیچ جور نمیتونم آرومش کنم فقط گریه م ...

اینجور مواقع نفخ میکنه که احتمالا چیزی خوردی که بهش سازگار نبوده بعد هرغذات یه قاشق چهارزیره آسیاب شده بحور که نفخ غذاتو بگیره من دخترم وقتی اینجوری میشد با یه روسری نخی بلند مدل قنداق می بستمش راش میبردمو شیرش می دادم میخوابید 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

کولیکز ، گل گریپ ، اهورا نی نی ، کاراوی میکسچر ، گریپ میکسچر خارجی ، همه رو امتحان کردم گلم ، بی قرا ...

عزیزم میگم اکه در طول شبانه روز بیست و چهارساعت گریه میکرد اون موقع باید میترسیدی الن خداروشکر بچت سالمه دوتا بچه های مت اینحوری بودن دیگه برام عادی شده بود

دقیقا مثل بچه من ۵۳ روزشه و شبا درداش شروع میشن باز صبح ها یکم ارومه تاصیح بیداره چندروزیه همه گفتن ...

دونه میزد به صورتش خیلی زیاد و بی قرار بود ، دکتر گفت اگزماس و بخاطر مصرف لبنیات گاوی هست ، تا لبنیات و گوشت گوساله رو از غذام حذف کردم اگزماش خوب شد