2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه ناآروم داشتن بیایین ترو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1318 بازدید | 83 پست
شدیدا نفخ داره نون من دخترم الان نون میخوره نااروم میشه تا عرق نعنا بدمش راستش من سر پسرم برا رفلاک ...

خدا رو شکر که بهتره ، مریضی بچه ها واسه پدر مادر خیلی دردآوره

ممنونم عزیزم از وقتی که گذاشتی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شنیدم مقدادی ویزیت تلفنی هم میکنه ،،، باکلوفن و نکسیوم داد یا چیز دیگه؟

اره تلفنی هم ج میده

تست الرژی فرستاد

شیرخشکشو عوض کرد

قبلش چندین نوع دارو خورده بود و بی فایده

بهش باکلوفن و زانتاک داد 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
وای مگه نون هم نفخ داره؟؟؟؟؟؟ ای بابا من نمیدونستم دیگه اینو ترنجبین واسه چی خوبه؟ عرق نعناع نمیخ ...

منم نمیخوردم همین چهارزیره خوبه

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

دقیقا همه این کارا رو انجام میدم ، اتفاقا گاهی با صدای سشوار آروم میشه ولی بعضی وقتا هم اثر نداره ، ...

اره سیب زمینی سنگینه

3 ماهگیش کولیکش بهتر شده بود و مثل قبل گریه و ناآرومی نداشت. یه روز کوکو سیب زمینی خوردم تا خود صبح گریه و شیون می کرد.

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

در ضمن پودر زیره سیاه رو از عطاری ها بخر توی غذاهات بریز و هم روزی 2-3 بار یه قاشق توی آب بریز بخور. زیره سیاه برای درمان نفخ و کولیک نوزاد عالیه

همجنین عرق رازیانه هم بگیر. روزی 2 لیوان صبح و شب بخور.(البته اگه بچت پسره بهتره نخوری)

من وهمسرم هر تحصیلات عالی داریم و الان 2 ساله که داریم د ر مورد کولیک روده نوزاد بروی 200 کودک تست میگیریم و می خواهیم ما ایرانی ها اولین کسانی باشیم که کولیک را در دنیا درمان میکنیم: راه حل درمان:

برای کولیک چه بخورید : 

صبحانه : 

نان جو رژیمی خشک دارای شوید +کمی پنیر +چای شیرین +عسل +کره +خامه +مربا فقط بالنگ (کره و خامه و پنیر جز مواد کلسیم دار مفید و مسهل روده کودک است) 

شام ونهار:

حتما برنج چلو کش شده با تزیین شوید خشک شده و کمی زیره + و فقط مرغ یا گوشت گوسفند و یا گوشت چرخ شده گوسفند (بصورت ابگوشتی با رب گوجه و بدون پیاز و ... ) 

میوه جات : 

اناناس + گرمک +طالبی+انگور+هلو+الو و.... 

خوردن خرما 

حتما در طول روز این موارد که در زیر اشاره می شود هر روز تکرار شود و معجزه ان را خواهید دید:

داخل یک ظرف مقداری شوید خشک شده + نعنا خشک شده + زیره پودر شده سیاه + تخم رازیانه + ترنجبین + آویشن پودر شده + تکه ای نبات سفید با ابجوش حل کرده و مدت 20 دقیقه دم کنید و پس از صاف کردن یک لیوان صبح و یک لیوان عصر توسط مادر نوزاد میل شود. (نیازی به خوراندن گریپ میکسچر و گل گریپ و ... به نوزاد نمی باشد ) 

هروز صبح و عصر شکم و اطراف ناف نوزاد خود را با روغن کرچک معطر (بدون بو) چرب کنید و در جهت عقربه ساعت ماساژ ملایم دهید. 

هروز صبح و عصر پشت کمر و سینه نوزاد خود را با روغن بادام شیرین معطر ماساژ دهید. 

در صورت احساس کردن وجود باد نفخ در داخل روده کودک روش زیر : یک عدد گوش پاکن را به روغن کرچک یا کره اغشته کرده و در سوراخ مقعد کودک به ارامی وارد کرده و کمی چرخش داده و خارج کنید.

از دادن هر گونه دم کرده یا عرق های گیاهی و یا دارو شمیایی به نوزاد جدا خوداری کنید.

حمام کردن کودک قبل از ساعت حمله کولیک باعث خسته شدن و خواب کودک می شود. برای ارامش کودک خواندن لالایی و سوار شدن بر ماشین و کالاسکه و باد گلو زدن بعد از شیر خوردن و نور ملایم و محیط ارام و اغوش مادر توصیه می شود.

اره سیب زمینی سنگینه  3 ماهگیش کولیکش بهتر شده بود و مثل قبل گریه و ناآرومی نداشت. یه روز کوکو ...

اون به خاطر تخم مرغش بوده نه سیب زمینی 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه